Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Privé

Miss Nederland belaagd

26 JAN 2017

Zoey Ivory is op de Filipijnen waar maandag Miss Universe gekroond gaat worden. Normaal over straat kan Neerlands trots daar niet.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:25

ZIEN: Geboortekaartje Jesslynn

Estavana Polman heeft het geboortekaartje van haar pasgeboren dochter Jesslynn gedeeld. De foto, die ze deelde op Instagram, had binnen twee uur tijd al meer dan 14.000 likes.
00:43

Heftig! Vliegtuig blijft maar shaken

Een spannende vlucht voor passagiers van een vliegtuig van AirAisia van het Australische Perth naar het Kuala Lumpur in Maleisië. Na een harde knal begint het vliegtuig hard te trillen.
01:27

Boos vrouwtje spoorloos verdwenen

De bejaarde vrouw die al tien jaar vloekend en scheldend over de Albert Cuypmarkt wandelt, is sinds 2 mei niet meer gezien. De marktkooplui maken zich zorgen.
00:57

Dodelijke aanslag op officier gefilmd

Tijdens een bomaanslag in het Oekraïense Kiev komt een officier om het leven. Opgedoken beelden laten zien hoe heftig de autobom was.
00:44

Onkruid overwoekert begraafplaats

Paardenbloemen, verdroogd gras en ander onkruid overwoekert begraafplaats Beukenhage in ’s-Gravenzande. De lokale LPF-fractie maakt zich daar bijzonder druk over.
00:23

Stoplicht voor Tommy-Boy

Op de Coolsingel in Rotterdam wordt vandaag een speciaal stoplicht voor fietsers in gebruik genomen. Wie op het knopje drukt, hoort liedjes uit de afspeellijst van de verongelukte Tommy Boy Kulkens.
01:38

Hier woont Beyoncé met tweeling

Beyoncé en Jay-Z huren deze enorme villa in Malibu. Ze brengen er de zomer door met hun pasgeboren tweeling en dochter Blue-Ivy.
01:11

'Politiek niet goed bij haar hoofd'

Het ministerie van Economische Zaken en de Canadese oliemaatschappij Vermilion willen naar olie en gas gaan boren in de wijk Molenvliet in Woerden. Bewoners zijn woedend en bang voor schade.
02:40

Wat bezielt deze stalker?

Deze boze Renault-rijder doet er alles aan om een andere weggebruiker tot stoppen te dwingen. De situatie dreigt te escaleren en de filmer belt 112. Stuur uw video naar verkeer@telegraaf.nl