Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Privé

Nienke doet hart Marco Borsato smelten

17 MRT 2017

Deze deelneemster van The Voice Kids doet de harten van Marco Borsato, Ilse DeLange en Ali B smelten. Je ziet het vrijdagavond om 20.30 uur op RTL 4.

Meest bekeken op De Telegraaf
03:13

‘Koning deelde geheim eerst met mij'

Voor de rest van het land het te horen kreeg deelde koning Willem-Alexander een geheim met Job Cohen. In deel vier van onze serie over de bijna 50-jarige koning zie je zijn jaren als dertiger. Kijk hier deel 3 terug.
00:35

Grote brand centrum Amsterdam

Woensdagmiddag woedde een enorme brand op de benedenverdieping van een woning in de Binnen Brouwersstraat in het centrum van Amsterdam.
00:30

Fietsende Winston hard onderuit

Winston Gerschtanowitz bewijst dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Help mee Privé TV te verbeteren en vul even een enquête in.
00:58

‘Máxima betekent alles voor mij’

Koning Willem-Alexander is na 18 jaar nog steeds dolblij met zijn vrouw Máxima. ‘Ze betekent alles voor mij’.
01:04

Roberts neust rond bij Real Madrid

Julia Roberts heeft een kijkje genomen in het stadion van voetbalclub Real Madrid. De 49-jarige actrice kreeg een rondleiding in de kleedkamer en ontmoette ook enkele van de sterspelers. Help Privé TV verbeteren via de enquête.
00:44

‘Litteken dood Friso blijft’

Koning Willem-Alexander bespreekt het overlijden van zijn broer Friso tijdens een persoonlijk gesprek met Wilfried de Jong.
03:45

'BZV-Sandra had dubbele agenda'

Sandra veranderde in de laatste afleveringen van Boer zoekt Vrouw Internationaal in een waar ijskonijn. Matthijs Albers van Privé kwam erachter wat haar ware reden was om mee te doen.
03:59

’Ongebruikelijk van Willem-Alexander’

Wat Willem-Alexander op de Universiteit Leiden deed hadden ze daar nog niet vaak meegemaakt, zie je in deel drie van onze serie over de bijna 50-jarige koning.
00:43

De spectaculairste vliegtuigvideo

De Duitse vliegtuigfan Hans van den Hövel vliegt de hele wereld over en beheert een populair YouTube-kanaal. Hij wil graag weten wat u zijn spectaculairste video vindt. Stemmen kan hier.