Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Privé

Arjen Lubach wil eigen plein

21 APR 2017

Arjen Lubach leert meer over zijn achtergrond. Een plein in Leeuwarden is daarbij van een grote betekenis. Verborgen Verleden wordt zaterdag om 20.25 uur uitgezonden op NPO 2. Help ons Privé TV verbeteren via de enquête.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:41

Mark Rutte giert om Marianne Thieme

Marianne Thieme krijgt tijdens het debat over het eindverslag van informateur Tjeenk Willink de lachers op haar hand. Mark Rutte en Halbe Zijlstra lachen zich rot.
01:53

Xess Xava steelt show in club XaXa

Alle ogen waren op Xess Xava gericht tijdens de officiële opening van club XaXa. Wesley Sneijder stond tijdens het feestje zelf in de bediening.
10:05

Amsterdamse onderwereld bibbert

Vandaag doet het hof uitspraak in het liquidatieproces Passage. Saskia Belleman en advocaat Nico Meijering blikken vooruit.
00:30

Vrouw beschiet lachend IS

In het levensgevaarlijke Raqqa vliegen de kogels om je oren. Deze vrouwelijk, Koerdische militair lijkt daar om te kunnen lachen.
02:06

Deze advocaat leeft als kluizenaar

Advocaat Nico Meijering was de afgelopen tien jaar meer dan de helft van de tijd bezig met het liquidatieproces Passage. ‘Dit nooit meer.'
02:49

Heftig! Man neer door taser

De politie in Rotterdam heeft beelden vrijgegeven van een arrestatie met een taser. Een verwarde man, en tevens 'groot vechtmeester', gaat de confrontatie aan en krijgt de volle laag van de agent.
00:30

Supermarkt onder water door buien

Door de wateroverlast in het noorden en oosten van het land is het plafond in deze supermarkt in Hoogeveen naar beneden gekomen.
01:13

Zo weerlegt tippelkiller dna-bewijs

Een dna-match en toch ontkennen: de zaak tegen de tippelkiller wordt een rechtbankthriller.
02:55

Waarschuwing voor treinreizigers

Hou deze zomer de site en app van de NS goed in de gaten, waarschuwt Paul Eldering.