Vandaag in beeld

Privé

Priveflits: nieuwe show Gerard & Gordon

04 FEB 2013

De Priveflits van maandag 4 februari 2013 met: Beyonce live op Super Bowl, Verliefd op Ibiza blijkt kaskraker, Miss Montreal onder het mes en Geer en Goor hebben er de kracht weer voor.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:35

De langste slang ooit!

Doodenge beelden van een veel te lange slang gaan de hele wereld over. Hij werd begin dit jaar al gevonden in Brazilië. Het beest heeft een gigantische kop en weegt honderden kilo's.
02:20

Bizarre wraakactie op A59

Een simpele inhaalmanoeuvre eindigt op de A59 in een levensgevaarlijke verkeersruzie. Het opmerkelijke incident werd vastgelegd met een dashcam. Tip ons via verkeer@telegraaf.nl
01:16

Bejaarde man bluft stier af

Deze 81-jarige lefgozer uit Nieuw-Zeeland, die overigens jarig is, deinst niet snel terug. Een angstaanjagende stier valt zijn geparkeerde auto aan, maar de man laat dat niet zomaar gebeuren.
01:48

‘Clinton krijgt niks voor elkaar’

Donald Trump trok meteen hard van leer in het debat tussen de twee minst populaire presidentskandidaten ooit. Maar Hillary Clinton herstelde zich en was sterker in het tweede gedeelte, vertelt correspondent Herman Stam.
00:46

Spectaculair beeld gevechtsvliegtuig

Adembenemende opnames van een Frans gevechtsvliegtuig boven Litouwen. De vlucht vond deze maand plaats in het kader van de NAVO-missie Baltic Air Policing. Het Franse leger heeft de beelden maandag online gezet.
04:14

Sloeg Billy Ruud op z'n smoel?

13 relaties, 106 camera's, 250 keer seks en 1000 dagen: Utopia is nu het langstlopende realityprogramma op de Nederlandse tv. Patricia Wesseling en Maarten Steendam bespreken het feest én het succes in Privé TV.
01:14

Snuivende Trump internethit

Op één onderdeel won Donald Trump het debat met Hillary Clinton glansrijk: snuiven. Wat is er aan de hand met Trumps neus?
01:30

Brutale airbagdief kijkt recht in camera

Op Facebook circuleren beelden van een crimineel die een airbag uit een BMW steelt. Hij slaat zijn slag op maandag 29 augustus in Beverwijk. Wie meer weet, kan contact opnemen met de politie via 0800-6070. Anoniem tips doorgeven kan ook: 0800-7000.
01:23

'Hillary moet gevangenis in'

Vannacht gaan Hillary Clinton en Donald Trump op de Hofstra University in New York voor het eerst live op televisie met elkaar in debat. Studenten van de universiteit hebben een duidelijke mening over de presidentskandidaten.