Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Privé

Zo reageert Sylvie op het babynieuws van Rafael

28 DEC 2016

Wat vindt Sylvie ervan dat Damián een halfbroertje of -zusje krijgt en nam Estavana Polman geen enorm risico door met een kindje in haar buik een snoeiharde EK-finale te spelen? Jan Uriot zocht het uit.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:08

Olcay krijgt appjes van Peter R.

Modeontwerpster Olcay Gulsen was te gast bij de Frank & Vrijdagshow op Radio 538. Ze krijgt wel eens appjes van collega’s. Bekijk het hele fragment hier.
03:15

Lize schaamt zich om seksscène

Nu Temptation Island voorbij is, kijkt het kersverse koppel exclusief terug op de meest spraakmakende momenten. Kijk voor meer pikante details op Facebook.
01:21

Bizar: Auto kilometers meegesleurd

Bizarre beelden op een snelweg in de Verenigde Staten. Een man blijft haken aan een vrachtwagen. Hoewel zijn auto fikse schade opliep, bespaarde hij toch enkele kilometers brandstof uit.
03:10

‘Doodskist per post’

De tweede editie van de Uitvaartbeurs Amsterdam werd zaterdag gehouden. De bezoekers konden zich laten inspireren en informeren bij de ruim tachtig stands.
01:49

Cruiseschip ramt muur

In de haven van Las Palmas op Gran Canaria is een boot door technische problemen ingevaren op een betonnen muur.
05:35

Zo vergiste Sandra zich in Olke

Sandra trapte op Olkes hart en boeren blijken in de rij te staan voor de door Riks afgewezen Marit, weet Mariët Oosterwijk.
03:18

Gewone jongen in unieke familie

Prins Bernhard die zonder aarzelen een Telegraaf-fotograaf op sleeptouw neemt: bij de geboorte van onze koning stond het land op zijn kóp. In het eerste deel van onze serie over de bijna 50-jarige koning zie je zijn leven als kind.
01:03

Bestuurder vlucht na megacrash

De brokkenpiloot in dit filmpje neemt de benen nadat hij op volle snelheid auto’s heeft geraakt in een smal straatje in Engeland.
00:53

Agressieve purser gefilmd

Een medewerker van American Airlines zou een passagiere met twee kindjes hebben geslagen. Dit gebeurde toen de vrouw haar wandelwagentje moest afgeven.