Vandaag in beeld

Reizen

Reisverslag uit Ecuador

15 FEB 2013

Prijswinnaar Eric Muller maakte een video tijdens zijn reis in Ecuador.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:48

Mooi recordgat levensgevaarlijk

Met ruim 300 meter is dit blauwe gat het diepste onderwatersinkhole op aarde, claimen onderzoekers. Hoe ontstaat zoiets en waarom is het levensgevaarlijk?
00:44

Neushoorn denkt dat hij een hond is

Neushoorntje Warren werd als weesje gevonden en wordt opgevangen in een centrum in Zuid-Afrika. Daar gaat hij duidelijk iets teveel met de honden om, want hij neemt wat van hun trekjes over...
03:55

Anouk krijgt €3000,- per minuut!

Een Nederlandse ster op je feestje is natuurlijk hartstikke leuk, maar wat kost zo'n grapje eigenlijk? Voor wie betaal je de hoofdprijs en wie doet het voor minder? Mark Sloof van Toor en Jan Uriot bespreken het in PrivéTV.
00:47

Dashcam: halve gare neemt wraak

Een ordinaire stoplichtrace ontaardt in een idiote en levensgevaarlijke ruzie in de buurt van Adelaide in Australië. Heeft u ook een video gemaakt met uw dashcam? Stuur deze naar verkeer@telegraaf.nl
05:47

'FOX gaat keutel intrekken'

Tv-kijken dreigt duurder te worden door een voetbalconflict. Telecomexpert Rob Goossens verwacht dat de start van het eredivisieseizoen gered wordt, zegt hij in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:41

Trucker maakt U-bocht op snelweg

Een vrachtwagenchauffeur is gearresteerd voor een levensgevaarlijke actie op een snelweg in Italië. De trucker haalde het in zijn hoofd om op de drukke weg een U-bocht te maken.
00:48

Neuswiel breekt af bij landing

De landing van een vliegtuig op een vliegshow in Wisconsin ging niet helemaal soepel. Het voorwiel brak af en het gevaarte gleed met de neus over het asfalt. Voor zover bekend raakte niemand gewond.
02:39

'Kattenpoep door m'n brievenbus'

Een ruzie in een ouderencomplex in Spijkenisse is totaal uit de hand gelopen. Twee groepen bewoners staan lijnrecht tegenover elkaar. Ze duwen allerlei viezigheid door brievenbussen en gaan met elkaar op de vuist. Zelfs bemiddeling van de eigenaar van het pand mag niet baten.
00:45

Brandweerman Sam schoffeert moslims

De kinderserie Brandweerman Sam is enorm de fout ingegaan door een van de personages uit te laten glijden over een Koranvers. De aflevering waarin deze scène voorkwam is inmiddels niet meer te zien.