Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Reiskrant

In bikini de berg af

19 FEB 2013

Deze dames gaan in bikini op een snowboard de berg af.

Meest bekeken op De Telegraaf
01:01

Terrorist sliep naast toeristen

Fransman Patrick de Villarose was op vakantie in het Spaanse Alcanar toen hij er tot zijn schrik achterkwam dat hij al dagen naast een terrorist woonde.
02:35

Totale hysterie voor Channing Tatum

Gillende vrouwen bivakkeerden de hele dag bij de rode loper van de première van Logan Lucky om niemand minder dan Channing Tatum te ontmoeten. Wij waren erbij en spraken de superhunk.
01:04

Lowlands-zanger woest op betaster

Een vrouw is aangerand toen zij crowdsurfend over het publiek ging op Lowlands. Zanger Sam Carter van de Britse band Architects onderbrak zijn show en haalde hard uit naar de borstenbetaster.
01:24

‘Nederland is niet van ons!’

Columniste Vala van den Boomen windt zich erover op als mensen zeggen dat “Nederland weer van ons moet worden.” JOVD-voorzitter Rutger de Ridder gaat er hard tegenin. Via Hollandse Zaken.
01:13

Hier schiet politie terrorist neer

SCHOKKENDE BEELDEN In deze video is volgens Spaanse media te zien hoe de politie één van de terroristen in Cambrils neerschiet. Na het eerste schot staat hij weer op, maar uiteindelijk stort hij neer als de politie weer schoten lost.
01:42

Weekend van neonazi's en Lowlands

Neonazi's gaan de straat op, jubileumeditie van Lowlands en de Vuelta gaat van start: dit gebeurt er dit weekend.
00:26

Veel politie bij neonazi-protest

De autoriteiten verwachten veel onrust en tegendemonstraties van de enorme nazi-mars in Berlijn. Tot nu toe zijn er alleen kleine incidenten. De Telegraaf-correspondent Rob Savelberg volgt de situatie vanmiddag op de voet.
01:02

Beelden mislukte aanslag Cambrils

In de Spaanse kustplaats Cambrils zijn vijf terroristen gedood die wilden inrijden op wandelend publiek.
00:26

Auto rijdt in op voetgangers Australië

Een automobilist is zaterdagmorgen ingereden op voetgangers. Het gebeurde in een drukke winkelstraat in Chatswood, Australië. Er zouden vijf gewonden zijn, waaronder een baby.