Vandaag in beeld

Telesport

'PSV heeft het zelf laten liggen'

Gisteren, 17:18

In Telesport Vandaag: PSV heeft het aan zichzelf te danken als het de landstitel aan Ajax moet laten, vindt Aad de Mos. Tom Coronel denkt dat Max Verstappen kan scoren in Sotsji dankzij uitgebreide teamleiding en zijn ervaring van vorig jaar. En Telesport-verslaggever...

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:35

Aanrander vol in kruis getrapt

Op heftige beelden uit een lift is te zien hoe een vrouw afrekent met een man die haar aanrandt. Als hij haar begint te betasten kan ze geen kant op. Ze bedenkt zich geen moment en even later ligt de man kermend op de grond...
01:04

Woede over 'Eieren voor Erdogan'

Een geintje van Pownews om tijdens Koningsdag eieren te laten gooien naar Erdogan, valt onder 'Neder-Turken' nogal slecht. Op Facebook en YouTube spreken ze van 'haatnieuws' en 'lage' en beledigende actie van 'hoerenzonen'. Zie de hele aflevering hier
01:29

Prinsesjes dansen erop los

De prinsesjes genieten van het optreden van rapper Typhoon. Vooral Alexia is erg beweeglijk. Typhoon vormt het sluitstuk van de koninklijke rondgang door Zwolle.
00:47

Grapjas verstoort live-uitzending

De sfeer zat er goed in tijdens Koningsdag in Zwolle. Dat heeft een verslaggever van EenVandaag aan den lijve ondervonden. Tijdens een rechtstreekse uitzending wordt Tom van ’t Einde door een feestvierder opgetild.
00:34

Bliksem slaat in op vliegtuig

Een vliegtuig is vlak voor het landen op Londen Heathrow getroffen door de bliksem. Op Twitter vertellen inzittenden blij te zijn weer op de grond te staan. Ze waren erg geschrokken door het felle licht en de klap. Niemand raakte gewond.
01:51

'Floortje, gebruik eens een föhn!'

De witte jurk die Floortje Dessing draagt op de rode loper bij de première van Roméo et Juliette is mooi, maar haar kapsel heeft wel wat meer aandacht nodig volgens onze mode-expert. Dit en meer uit de wereld van style en fashion in een nieuwe aflevering van Bubbels!
00:59

Heftig: Koerden blazen terrorist op

Er is een video opgedoken van Koerdische soldaten in Syrië die een truck opblazen. De truck zou bestuurd worden door een zelfmoordterrorist en gevuld zijn met explosieven. Het voertuig nadert het kamp van de Koerden en ze besluiten hem tegen te houden.
00:33

Vliegtuig crasht op muurtje

In de Ecuadoraanse stad Cuenca is een vliegtuig tijdens een landing van de baan geschoten en op een muurtje geland. Er vielen slechts twee lichtgewonden. Er waren in totaal 93 mensen aan boord.
04:56

'Laat die loongolf maar komen!'

Kunnen we meer loon eisen nu De Nederlandsche Bank heeft gezegd dat we veel meer hadden mogen verdienen? Er is in elk geval alle ruimte voor, zegt Martin Visser in DFT Visser Vindt.