Vandaag in beeld

Telesport

'Lastig om Kruijswijk te houden'

Gisteren, 17:09

In Telesport Vandaag: Steven Kruijswijk onthaald op Schiphol, Tom Dumoulin niet voor klassement naar Ronde van Frankrijk en Spierathlon in Ouderkerk aan de Amstel.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:56

Mega-alligator verrast golfers

Golfer Charles Helms kan zijn ogen niet geloven als hij een ‘monster’ over de golfbaan in Florida ziet slenteren. Hij gelooft eerst niet dat de alligator van zo’n 4,5 meter echt is. Helms maakte dit filmpje met zijn telefoon, daardoor is de geluidskwaliteit vrij slecht.
01:29

Buschauffeur trotseert overstroming

Door het noodweer staat een weg onder een viaduct in Arnhem compleet onder water. Een buschauffeur heeft echter geen zin om te laat te komen en rijdt gewoon door. Het water stroomt daardoor de bus in.
06:32

'Lastig om Kruijswijk te houden'

In Telesport Vandaag: Steven Kruijswijk onthaald op Schiphol, Tom Dumoulin niet voor klassement naar Ronde van Frankrijk en Spierathlon in Ouderkerk aan de Amstel.
01:03

Sanders van podium getrokken

Angstige momenten voor presidentskandidaat Bernie Sanders. Tijdens een toespraak in Californië wordt hij van het podium getrokken vanwege de dreiging van activisten, die vervolgens hard worden aangepakt.
01:47

Moest gorilla hierom dood?

Nieuwe beelden van het kleuterdrama in het gorillaverblijf van de Cincinnati Zoo zijn voor de directeur aanleiding om kritiek van de hand te wijzen. Dierenactivisten zijn woest omdat de gorilla werd doodgeschoten.
01:28

Andy struikelt over seksvraag

In de nieuwe aflevering van Concentrate krijgt oud-profvoetballer Andy van der Meijde een leugendetectortest. In eerste instantie ontkent hij dat hij naar bed is geweest met de vrouw van één van zijn medespelers in Engeland. De leugendetector brengt iets heel anders aan het licht.
01:04

Man redt verstrikte zeehond

Dirk Bruin bedenkt zich geen moment als hij tijdens een vaartochtje in de buurt van Vlieland een verstrikte zeehond ziet liggen. Voor de ogen van een groep schoolkinderen stapt hij uit de boot. Onder luid applaus bevrijdt Dirk Bruin vervolgens de grijze zeehond uit het net.
01:27

Auto onder water door noodweer

Veel mensen ondervinden grote overlast door de heftige regenbuien die vandaag over delen van Nederland trokken. Hele straten staan blank, soms zelfs zo erg dat auto's bijna helemaal onder water verdwijnen.
00:41

Chinese naakthond danst op polka

De Chinese gekuifde naakthond Nathan laat zijn dansmoves zien op de Beer Barrel Polka. Oma Tillie begeleidt hem op de accordeon. De swingende hond heeft inmiddels al 68.000 fans op zijn Facebookpagina. Ook heeft hij een eigen YouTube-kanaal, waar de getalenteerde danser te zien is.