Vandaag in beeld

Telesport

Slappe lach tijdens persconferentie

23 JUN 2012
Slappe lach tijdens persconferentie
Meest bekeken op De Telegraaf
00:51

Onweer op komst!

Het KNMI hanteert zaterdag code geel wegens de kans op enkele stevige onweersbuien. Volgens buienradar kan het vannacht flink gaan spoken in het midden en noorden van ons land. Bekijk hier de meest actuele voorspelling.
00:55

Schokkend: moeder mishandelt peuter

Een man uit India vertrouwde zijn vrouw niet helemaal met hun peuter en besloot een bewakingscamera op te hangen. Zo werd de mishandelende moeder op heterdaad betrapt, en de beelden liegen er niet om...
00:49

Woedende vader neemt wraak

Een meisje uit de Amerikaanse staat North Carolina heeft een dure straf moeten ondergaan. Haar vader betrapte haar met een jongen in de auto, en besloot om de wagen toe te takelen met een graafmachine.
00:34

Zo heftig was explosie sporthal

Beelden laten zien dat de voorgevel van een sporthal in het Belgische Chimay volledig is weggeblazen door een explosie. Er viel één dode en vier mensen raakten gewond. Een gaslek zou de oorzaak zijn van de ontploffing.
00:36

Peperdure Porsche ramt winkel

De bestuurder van een Porsche is vrijdagavond met zijn wagen een winkel in Arnhem binnengereden. Daarna sloeg de automobilist om onbekende reden op de vlucht, maar even later kwam hij zelf terug naar de ravage.
00:39

Mensensmokkelaars blokkeren weg

Ze bezaaien de weg rond Calais met takken, zodat ze migranten in de vrachtwagens naar Engeland kunnen krijgen. De mensensmokkelaars in de Franse havenstad halen steeds gevaarlijkere stunts uit.
08:13

Onrust rond Nederlands elftal

In Telesport Vandaag - Valentijn Driessen over de onrust rond de technische staf van het Nederlands elftal, Feyenoord in halfvolle Kuip tegen Manchester United en bondscoach Danny Blind laat Memhpis Depay thuis.
05:39

'Pechtold te dik, Wilders te dun'

Hoe belangrijk is het hebben van een verkiezingsprogramma en wat voor campagne krijgen we de komende maanden? Wouter de Winther en Maarten Steendam bespreken de oogst tot nu toe.
01:34

Wonderkind tovert met 3D-pen

De tienjarige Atbin Kolahchi uit het Limburgse Meijel heeft een bijzonder talent. Met behulp van een 3D-pen bouwt hij onder andere de Eiffeltoren en de Scheve Toren van Pisa natuurgetrouw na.