Vandaag in beeld

Telesport

Oenema: Nooit gedacht

07 DEC 2012

Oenema: Nooit gedacht

Meest bekeken op De Telegraaf
02:48

'Schandalige behandeling Van Gaal'

Louis van Gaal is ontslagen bij Manchester United. De werkwijze van de Engelse club verdient niet de schoonheidsprijs. Chef Telesport Jaap de Groot gaat dieper in op de zaak.
01:21

Ongelooflijke ontsnapping gefilmd

Schokkende beelden van een buffel die in het Zuid-Afrikaanse Krugerpark door leeuwen wordt aangevallen. Het beest lijkt ten dode opgeschreven, maar dan gebeurt er iets bizars.
07:58

Céline Dion in tranen om zoon

Tijdens haar eerste tv-optreden sinds het overlijden van haar man is Céline Dion in huilen uitgebarsten. Seal overvalt de zangeres tijdens de Billboard Awards met een bijzondere verrassing, zie je in Privé TV met Patricia Wesseling en Maarten Steendam.
03:20

‘Ik ben een elektro-vluchteling’

Maria (70) moest haar huis ontvluchten omdat er 5 zendmasten voor de deur werden gezet. Ze heeft last van elektromagnetische straling, vooral te vinden in telefoons en het 4G-netwerk. Maria heeft oplossingen gevonden om te 'ontgiften', waaronder het beplakken van haar huis met aluminiumfolie.
05:02

Van Gaals meest bizarre momenten

Aanvaringen met de pers, briljante taalvondsten en zelfs een schwalbe: de tijd van Louis van Gaal bij Manchester United was allesbehalve saai. In TELEGRAAF VANDAAG zie je Van Gaals meest opvallende momenten in Engeland op een rij.
00:46

Omstanders duwen bus van oma af

Hartverwarmende beelden van omstanders die het leven redden van een vrouw. Het slachtoffer, ergens in de 80, wordt tijdens het oversteken geschept door een busje. Omstanders bundelen hun krachten en grijpen met succes in.
01:47

Hondsbrutale dief betrapt door camera

Een bewakingscamera van een voetbalclub in 's-Graveland heeft de doortrapte werkwijze van een dief haarfijn vastgelegd. Het incident vond zaterdag 13 mei plaats, maar de beelden zijn pas dit weekend door de vereniging op Facebook geplaatst.
01:37

Umar gespannen op Libelle Zomerweek

Het leven van Ebru Umar zit momenteel nog steeds in een rollercoaster. De columniste is nog steeds niet bekomen van haar arrestatie in Turkije, maar staat deze week wel op het podium tijdens de Libelle Zomerweek.
01:23

Apple-baas prijst Nederland

Apple-baas Tim Cook is in Nederland en onze techredacteur Rolf Venema had een exclusief interview met hem. Hij kondigt grootste plannen aan en is onder de indruk van Nederland.