Vandaag in beeld

Telesport

Schaatsjournaal, aflevering 5

07 DEC 2012

Schaatsjournaal, aflevering 5

Meest bekeken op De Telegraaf
00:37

Extreme muggenzwerm bij Afsluitdijk

Automobilisten die deze week over de Afsluitdijk reden, zijn waarschijnlijk nog wel even bezig om alle muggen van hun wagen te poetsen. Een voorbijganger filmde een enorme muggenzwerm bij de dijk.
05:50

Dit betekent de FOX-rel voor u

Meer betalen, geen voetbal meer, zenders op zwart… Tv-kijkers gaan een spannende week tegemoet nu de rechter uitspraak heeft gedaan in het conflict rond FOX Sports, zegt verslaggever Rob Goossens.
03:19

'Ze riepen op mij aan te randen'

In TELEGRAAF VANDAAG: de vernielingen en bedreigingen van Turkse Nederlanders over en weer gaan ver, heel ver. Sinds de mislukte staatsgreep in Turkije is het -ook in ons land- steeds onrustig geweest. Presentatie: Maarten Steendam.
00:40

Busje ramt auto op A12

Een automobilist heeft met zijn dashcam een compleet mislukte inhaalactie gefilmd. Een busje wil snel langs een vrachtwagen komen, maar heeft de auto naast zich duidelijk over het hoofd gezien.
01:34

Gordon tongt met meisje

Gordon wint de prijs voor 'beste biseksuele zoener' en die titel maakt hij graag waar.
00:50

Mysterieus zeewezentje gevonden

Wat is dit voor paars bolletje? Verbaasde onderzoekers vonden het op anderhalve kilometer diepte voor de kust van Californië.
00:32

Motorstunter hard onderuit

Een stunt met een motor in een Russisch circus is flink misgegaan. De motormuis reed een paar spectaculaire rondjes in een Ball of Death - een soort ronde kooi - maar verloor de controle over zijn tweewieler.
03:45

Vermogen uit stenen halen? Pas op!

Een pensioen aanvullen met overwaarde of een afbetaald huis? Oudere Nederlanders die 'steenrijk maar geldarm' zijn moeten uitkijken, betoogt Ariane Kleijwegt in DFT Geld met Maarten Steendam.
03:39

Fikse boete voor deze schipper

In de zomermaanden controleert Rijkswaterstaat extra op recreatieboten. Telegraaf TV vaart een dag mee met een patrouilleboot op de IJssel. Een schipper wordt op de bon geslingerd omdat hij geen veiligheidskoord draagt.