Vandaag in beeld

Telesport

De 86 goals van Messi op een rijtje

10 DEC 2012

De 86 goals van Messi op een rijtje

Meest bekeken op De Telegraaf
00:35

Gruwelijke mishandeling gefilmd

Een groep vrienden in Den Helder is het slachtoffer geworden van twee dronken agressievelingen. De politie zoekt de daders die een 17-jarige jongen neerslaan en de kaak van een jongen van 18 breken.
00:46

Dramatisch ongeval met steiger

In Den Haag is een vrouw om het leven gekomen doordat een steiger is omgevallen. Verslaggever Lieke Jongbloed vertelt hoe dit dramatische ongeluk heeft kunnen gebeuren.
00:55

Mooiste vrouw 'beetje aangeschoten'

Kim Feenstra werd woensdagavond uitgeroepen tot 'De mooiste vrouw van Nederland' tijdens de FHM-verkiezing. Het model voelde zich vereerd om in het rijtje van Sylvie Meis en Yolanthe Sneijder-Cabau aan te sluiten.
00:44

Kinderen slopen duur museumstuk

Op bewakingsbeelden van een glasmuseum in Shanghai is te zien hoe twee enthousiaste jongetjes een groot kunstwerk vernielen. Kunstliefhebbers zijn woest, want hun moeders staan erbij en kijken ernaar.
01:06

'Amber krijgt 200 miljoen'

Johnny Depp en Amber Heard zijn in gemeenschap van goederen getrouwd. De acteur is 400 miljoen dollar waard, dus het zou zomaar eens kunnen dat Amber daar de helft van krijgt.
00:48

Merel mysterieus over vakantieseks

Uit onderzoek blijkt dat mensen op vakantie meer seks hebben. Als presentatrice Merel Westrik daar in het televisieprogramma Het Zijn Net Mensen naar gevraagd wordt, krijgt ze het spontaan Spaans benauwd. Het Zijn Net Mensen is zaterdag om 21:25 uur te zien op RTL 4.
05:07

'Dit is pure diefstal!'

Mensen reageren furieus op het nieuws dat pensioenbeloftes niets meer waard blijken te zijn. Eén van de oplossingen is de AOW verhogen, maar daar ziet Martin Visser geen heil in, zegt hij tegen Maarten Steendam in DFT Visser Vindt.
01:55

Reddingsboot is net een achtbaan

Ondernemer Martin Verhoef maakt de veiligste én de meest sensationele reddingsboten ter wereld. Met zijn bedrijf in Noord-Holland levert hij aan bijna zeventig landen. Verhoef is genomineerd voor de Koning Willem I prijs en laat ons zien hoe zijn spectaculaire reddingsboten werken.
03:39

'Wilders onbeleefd en niet chic'

Geert Wilders heeft een slechte beurt gemaakt bij het OM. Saskia Belleman en Maarten Steendam bespreken zijn mislukte poging om het strafproces uit te stellen. Is het een strategie met het oog op de verkiezingen?