Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Telesport

'Arbiters kunnen niveau niet aan'

18 APR 2016

Telesport Vandaag met: Dick Jol en Mario van der Ende over de penalty van Ajax, 'blunder Makkelie staat niet op zich', 'niveau arbitrage al jaren ondermaats' en 'puntenverlies Ajax enorme boost voor PSV'.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:37

Indiër doodgehakt in drukke straat

In India is ophef ontstaan over een bloedige moord in een drukke straat in de stad Proddatur. Omstanders grepen volgens The Times of India niet in, maar filmden de moord met hun mobiele telefoons.
00:22

Jacht op verkrachter in Amsterdam

De politie heeft beelden vrijgegeven van een man die heeft geprobeerd om een vrouw te verkrachten. Het incident vond plaats op de Spaklerweg in de nacht van 16 op 17 april. Tips? 0800-6070 of anoniem 0800-7000.
03:48

Inge: 'mannen durven niet'

Inge de Bruijn ging op zoek naar de liefde in Adam zkt. Eva VIPS. Uiteindelijk koos ze voor zichzelf en niet voor één van de twee mannen die zich voor haar hadden opgegeven. Zie in Privé VNDG de nabeschouwing.
00:42

Zo redde iPhone leven in Manchester   

Dankzij haar telefoon overleefde Lisa (45) de gruwelaanslag in de Manchester Arena.
02:19

Trucker woest op taxichauffeur

Een taxibestuurder krijgt er flink van langs wanneer hij op de A10 op het laatste moment wil invoegen. Trucker Jan Streep ziet dagelijks gevaarlijke manoeuvres van andere weggebruikers en filmt ze allemaal met z'n dashcam. Mail ook uw video naar verkeer@telegraaf.nl
00:48

NL’ers betrapt met drugsboot

Spectaculaire beelden uit Spanje waar deze week een boot met 12 ton hasj is ontdekt. Twee Nederlanders aan boord van het schip zijn gearresteerd, meldt El Mundo.
00:57

Estavana: Dit is Rafael naakt!

Estavana Polman bezoekt met haar moeder de winkel van haar schoonmoeder in Beverwijk. Ze bekijken babyfoto’s. Hoe was Estavana als baby? En Rafael? Je ziet het vanaf 29 mei in Estavana in het Echt!
01:13

Katwijkse siddert na horrorbrand

De materiële en emotionele schade in Katwijk zijn groot na een geheimzinnige brand vannacht.
00:49

Dodelijk ongeval: tractor spiest man

Bij een bizar ongeval in Limburg is een man om het leven gekomen nadat hij werd gespietst door zijn tractor. De politie dacht in eerste instantie aan een steekpartij.