Vandaag in beeld

Telesport

Nieuw contract Büttner bij United

05 SEP 2013

Manchester United-back Alexander Büttner vertelt over zijn nieuwe contract bij United, zijn wens om een jaar bij Besiktas te spelen en zijn hoop op een kans van Louis van Gaal.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:31

Jongens schelden schutter uit

Op sociale media zijn beelden opgedoken van de mogelijke schutter in München die schreeuwt naar jongens die hem filmen. Hij roept vanaf het winkelcentrum dat hij een Duitser is. De jongens schelden hem uit.
00:41

Heftige scènes bij winkelcentrum

Vluchtende mensen, afgedekte lichamen en veel politie. De beelden van het het Olympia-winkelcentrum in München laten de impact van de schietpartij zien. Daarbij vielen zeker zes doden.
06:15

'President Trump riskant voor NL'

Als Donald Trump in het Witte Huis terechtkomt gaan we dat in Nederland absoluut merken, zegt Frank van Vliet in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:31

'Amber dumpt Johnny voor miljardair'

Amber Heard en Johnny Depp zijn nog maar net uit elkaar, maar Amber wordt nu al opvallend vaak gespot in het bijzijn van Elon Musk...
00:25

'Iedereen rende in paniek weg’

Een getuige van de schietpartij in München vertelt wat er gebeurde toen een schutter het vuur opende bij de McDonald's. Alle medewerkers renden weg, gevolgd door de klanten.
01:14

Douwe Bob: 'Ik sta strak van de XTC'

Dit jaar zijn Douwe Bob en zijn band van de partij op de Zwarte Cross. Na zijn val met een brommer een paar dagen geleden heeft de zanger wel wat pijn, maar daar heeft hij andere middelen tegen...
01:01

Dycke van boer Jos mept camera

Boer Jos heeft dit jaar een bijzondere gladiool ontwikkeld voor de Vierdaagse en daar speelt Dycke een belangrijke rol in. De twee zijn nog enorm verliefd!
04:24

'Meer talent dan Jan Smit’

BZN-voorman Jan Keizer vindt dat de 16-jarige Gino Graus een betere stem heeft dan Jan Smit. Mario Mulder stond in 2014 nog op de steiger als schilder en brak daarna door als de Haagse Hazes. Telegraaf TV volgt Mario uit Den Haag en de piepjonge Gino uit Den Bosch.
04:06

Mollema en Verstappen nieuwe buren

Bauke Mollema heeft zijn villa in Friesland verruild voor een appartement in Monaco. Hij levert er heel wat ruimte voor in, maar krijgt er bijzondere buren voor terug.