Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Telesport

Nieuw contract Büttner bij United

05 SEP 2013

Manchester United-back Alexander Büttner vertelt over zijn nieuwe contract bij United, zijn wens om een jaar bij Besiktas te spelen en zijn hoop op een kans van Louis van Gaal.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:53

Ex eist 25 miljoen van Afrojack

Het ziet er niet zo gunstig uit voor Afrojack. Een ex-vriendin eist 25 miljoen dollar van de dj. Ze beschuldigt hem van een hoop nare zaken. Patricia Wesseling vertelt in Privé TV wat er aan de hand is.
00:51

Instorten brandende toren gefilmd

Er zijn waarschijnlijk veel doden gevallen bij het instorten van een woon- en winkeltoren in Iran. Het complex in Teheran, 17 etages hoog, stort in na een grote brand.
00:44

Honden Obama doen laatste rondje

Het einde is in zicht voor de familie Obama. Niet alleen Barack, Michelle en de dochters nemen afscheid van hun woning, maar ook de honden moeten het luxe onderkomen gaan missen. Michelle neemt ze mee voor een laatste wandeling.
01:33

Einde oefening voor Poekie

Goede muizenvanger of niet: café De Gaeper in Amsterdam is de zoveelste kroeg die van de Voedsel- en Warenautoriteit zijn kat de deur uit moet zetten.
02:26

Heldhaftig optreden politie

Heftige beelden van de politie in Rotterdam. Er is paniek want een man verkeert in levensgevaar, maar agenten weten hem te redden.
00:52

Lafaard berooft 93-jarige

Wanneer houdt het eens op? De politie heeft wederom beelden vrijgegeven van een bejaarde die wordt beroofd. Het incident vond plaats op 31 december in Amstelveen.
00:45

Reddingsactie BMW gaat finaal mis

Een tractor probeert een geslipte BMW uit een greppel in Letland te redden. De actie verloopt alleen niet zoals gepland.
01:43

Drone maakt prachtige schaatsbeelden

In het Nationaal Park Weerribben ligt een een prachtig laagje ijs. Een paar schaatsers hebben kilometers ijs voor zich alleen.
02:49

Opkomst bruiloft Paay ‘viel tegen’

Patricia Paay en Robbert Hinfelaar hebben voor de tweede keer 'ja' tegen elkaar gezegd. De tortelduifjes gaven een feest voor vrienden en familie, maar het een en ander ging mis, vertelt Jan Uriot in Privé TV.