Vandaag in beeld

Telesport

Gezonde zenuwen bij Terpstra

27 FEB 2014

Niki Terpstra rijdt zaterdag mee in Omloop Het Nieuwsblad. Telesport-verslaggever Raymond Kerckhoffs sprak met de winnaar van de Ronde van Qatar over zijn verwachtingen.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:35

De langste slang ooit!

Doodenge beelden van een veel te lange slang gaan de hele wereld over. Hij werd begin dit jaar al gevonden in Brazilië.
02:20

Bizarre wraakactie op A59

Een simpele inhaalmanoeuvre eindigt op de A59 in een levensgevaarlijke verkeersruzie. Het opmerkelijke incident werd vastgelegd met een dashcam. Tip ons via verkeer@telegraaf.nl
00:25

'Schat, je vergeet je lunch!'

De unieke worp in dit filmpje bewijst dat het helemaal niet erg hoeft te zijn als je per ongeluk je bammetjes vergeet. Een Zuid-Koreaanse vrouw komt met een even handige als snelle oplossing.
01:35

Dode honkballer ging vader worden

De schokkende dood van toppitcher José Fernandez (24) van de Miami Marlins is extra tragisch voor familie en vrienden. De honkballer, die zondag omkwam bij een bootcrash, had net bekendgemaakt dat hij vader zou worden.
00:42

Haai grijpt surftiener

Cooper Allen (17) heeft een haaienaanval overleefd. Hij was aan het surfen bij Ballina in het oosten van Australië toen hij van zijn plank gegooid en gebeten werd. Waarschijnlijk is de dader een witte haai.
01:16

Bejaarde man bluft stier af

Deze 81-jarige lefgozer uit Nieuw-Zeeland, die overigens jarig is, deinst niet snel terug. Een angstaanjagende stier valt zijn geparkeerde auto aan, maar de man laat dat niet zomaar gebeuren.
01:48

‘Clinton krijgt niks voor elkaar’

Donald Trump trok meteen hard van leer in het debat tussen de twee minst populaire presidentskandidaten ooit. Maar Hillary Clinton herstelde zich en was sterker in het tweede gedeelte, vertelt correspondent Herman Stam.
00:46

Spectaculair beeld gevechtsvliegtuig

Adembenemende opnames van een Frans gevechtsvliegtuig boven Litouwen. De vlucht vond deze maand plaats in het kader van de NAVO-missie Baltic Air Policing. Het Franse leger heeft de beelden maandag online gezet.
04:14

Sloeg Billy Ruud op z'n smoel?

13 relaties, 106 camera's, 250 keer seks en 1000 dagen: Utopia is nu het langstlopende realityprogramma op de Nederlandse tv. Patricia Wesseling en Maarten Steendam bespreken het feest én het succes in Privé TV.