Vandaag in beeld

video_incoming

Oscars: cast Les Miserables

25 FEB 2013

De gehele cast van de film Les Miserables zingen live een van de nummers uit de film .

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
03:23

Reporter doelwit stenengooiers

Heftige beelden uit Ede waar een filmploeg van PowNed met stenen wordt bekogeld. Het is al dagenlang onrustig in de Edese wijk Veldhuizen. De groep jongeren die de onrust veroorzaakt, omvat zo’n vijftig personen, in leeftijd variërend van 12 tot 23 jaar.
02:43

'Minder vrijheid door vluchtelingen'

Oud-burgemeester van Amsterdam Job Cohen vindt dat de vrijheid steeds belangrijker is door alles wat er rondom vluchtelingen gebeurt. Een dag als 5 mei is om die reden van extra belang.
00:34

Dit is de beruchte bandenprikker

Op sociale media circuleren beelden waarop de seriebandenprikker mogelijk te zien is. De crimineel heeft sinds september al bijna driehonderd banden aan flarden gesneden. Donderdag sloeg hij voor de tiende keer toe.
01:05

Spectaculaire verplaatsing megabrug

Het is nog niet eerder vertoond: een boogbrug van 255 meter lengte met het gewicht van 7600 personenauto’s enkele honderden meters verplaatsen. Het gebeurt met militaire precisie. De verplaatsing van de spoorbrug Schiphol-Amsterdam-Almere begint vrijdagavond na maanden bouwen.
00:38

Spui even kolkende rivier

Het Spui in Den Haag leek vanmiddag even op een kolkende rivier. Door een lekke waterleiding stond het water op sommige plaatsen 30 centimeter hoog. Het lek was rond 14 uur gedicht. Een deel van de binnenstad is nog onbegaanbaar.
02:58

Knipoog Douwe moet harten veroveren

Een knipoog aan het einde van het optreden van Douwe Bob in Stockholm moet de harten laten smelten voor tv-kijkers in heel Europa.
01:20

Jongetje krijgt arm uit 3D-printer

De zesjarige Brayden Armstrong heeft voor het eerst in zijn leven een linkerarm. De prothese werd niet gemaakt door professionals, maar door een hobbyist met een 3D-printer.
01:00

Betrapte wanbetalers opgespoord

Vier vrienden hadden een flinke rekening bij elkaar gedronken in het Utrechtse café 't Neutje. Ze waren alleen even 'vergeten' om af te rekenen. De bewakingsbeelden werden massaal gedeeld via Facebook, en toen zijn ze toch maar even komen betalen...
01:52

'Vrijheid is niet voor niets'

Bij het bevrijdingsfestival in het Amsterdamse Westerpark staan jongeren stil bij de essentie van Bevrijdingsdag. "Vrijheid is niet vanzelfsprekend en daar zouden meer mensen bij na moeten denken", vindt een bezoeker van het feest.