Vandaag in beeld

Privé

Comeback Adele

25 FEB 2013

Adele zingt voor het eerst sinds haar bevalling weer live het nummer Skyfall van de laatste James Bond film.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
01:31

Hilversum beeft voor Marokkaans tuig

Hilversum-Oost wordt geteisterd door een groep criminele jongeren die al meerdere vernielingen en berovingen op hun naam heeft staan. Volgens buurtbewoners gaat het om jongeren van Marokkaanse afkomst die de boel verstieren.
03:13

Zo omzeil je oversluitboete

Er is een manier om je hypotheekrente naar onder de twee procent over te sluiten, en toch geen (tien)duizenden euro's boete te betalen aan de bank. Patricia Boon vertelt aan Roel den Outer in DFT Geld hoe dat kan.
01:10

Inparkeren best lastig

Deze mevrouw uit Dortmund, Duitsland, vindt inparkeren blijkbaar erg moeilijk. Ze doet zes minuten lang een poging, maar houdt het daarna toch voor gezien.
01:10

Studentes voor 2600 euro opgelicht

Deze Bussumse vriendinnen boekten in januari een vakantie. Door een oplichter kunnen de meisjes nu fluiten naar hun zuurverdiende centen. Bij Telegraaf TV doen zij hun verhaal.
00:50

Heftige knokpartij op school

Vier leerlingen van De Meerwaarde in Barneveld zijn geschorst na een heftige vechtpartij op het terrein van de school. Het incident werd gefilmd, te zien is hoe een ruzie totaal uit de hand loopt.
00:35

Elandrijdende mannen naar rechter

Twee mannen uit het Canadese Fort St. John moeten begin augustus voorkomen na donderdag officieel te zijn aangeklaagd voor het bespringen en het berijden van een eland in het water.
01:32

Kookwekker verlinkte Jumbo-afperser

De Jumbo-afperser Alex O. is door de rechtbank in Groningen veroordeeld tot acht jaar cel. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman vertelt hoe de rechters tot hun oordeel kwamen.
02:16

‘Salafisten worden weggetreiterd'

In Rotterdam-Zuid is onrust ontstaan om de komst van een salafistenschool van een omstreden organisatie, waarvan de imams zich negatief uitlaten over homo's en vrouwenrechten. Bewoners zien hun buurt al lange tijd achteruit gaan.
02:15

'Brexit is smet op ons blazoen'

Nederland draagt vandaag het voorzitterschap van de Europese Unie over aan Slowakije. Wouter de Winther beschouwt hoe we het hebben gedaan.