Vandaag in beeld

Vaarkrant

Amsterdam verwelkomt grootste cruiseschip

12 OKT 2012
Amsterdam verwelkomt grootste cruiseschip
Meest bekeken op De Telegraaf
03:38

Horror-bacterie: dit moet u weten

Moeten we in Nederland bang zijn voor een superbacterie die niet meer reageert op antibiotica? In TELEGRAAF VANDAAG reageert hoogleraar Bonten op onheilspellende berichten uit de VS. Presentatie: Maarten Steendam.
02:33

'Dit belooft niet veel goeds'

Chef voetbal Valentijn Driessen is geschrokken van het niveau van het Nederlands Elftal tegen Ierland. Hij vreest dan ook de WK-kwalificatie. Goudhaantje Luuk de Jong en verdediger Jeffrey Bruma kijken met meer vertrouwen vooruit. "Ik kan net als Jetro Willems 99% procent zeggen, maar dat ga ik niet doen."
00:32

Babe gebruikt vriendin voor workout

Deze bikinibabe laat zien dat je helemaal geen zware dumbbells en halters nodig hebt voor een goede workout. Ze neemt moeiteloos haar vriendin op de schouders en doet een paar flinke squats.
01:03

Vrouw verbergt horrorgebit met klei

Bizarre beelden uit het nieuwe RTL-programma Gênante Tanden. Ans heeft een slecht gebit omdat ze penicilline moest slikken, maar durft niet naar de tandarts te gaan. Haar oplossing is behoorlijk schokkend: Fimo-klei. Gênante Tanden, maandag 30 mei om 21:30 te zien op RTL4.
00:35

Zo zag u bliksem nog nooit

Een universiteit in Florida heeft spectaculaire beelden vrijgegeven van een onweersstorm. Met een speciale camera hebben ze prachtige slowmotion-beelden gemaakt van de bliksem.
00:31

Bizar: truck verliest achterwielen

Er zijn opmerkelijke beelden opgedoken van een truck die zijn achterwielen verliest. De wagen hobbelt wat over de weg en verliest plotseling het hele onderstel. 
03:00

'Beter beschermd bij erfenis'

Wie een erfenis krijgt kan ook met onverwachte schulden te maken krijgen. Wat kun je daar als erfgenaam tegen doen? Binnenkort worden de regels anders, vertelt Patricia Boon in DFT TV met Maarten Steendam.  
01:18

Ongeloof over moord op 95-jarige

Buurtbewoners zijn geschokt door de dood van een 95-jarige vrouw in Alkmaar. De politie zegt dat het om een misdrijf gaat, de vrouw is onder verdachte omstandigheden gevonden in haar woning.
02:02

Zo gaf Kuyt zijn miljoenen uit!

Dirk Kuyt woont weer in Nederland, maar niet in zijn geliefde Katwijk. De 35-jarige steraanvaller heeft in Noordwijk een villa laten slopen, en een nieuwe laten neerzetten. Jan Uriot en Maarten Steendam praten erover in Privé TV.