Vandaag in beeld

Vaarkrant

Promo RTL vaart

26 OKT 2012

Promo RTL vaart

Meest bekeken op De Telegraaf
00:35

Schutter München gefilmd

Op Twitter zijn beelden opgedoken van een man in het zwart die op voorbijgangers schiet in München. Het is bij een filiaal van McDonald’s tegenover het Olympia-winkelcentrum. Hier zou de schietpartij zijn begonnen.
00:31

Jongens schelden schutter uit

Op sociale media zijn beelden opgedoken van de mogelijke schutter in München die schreeuwt naar jongens die hem filmen. Hij roept vanaf het winkelcentrum dat hij een Duitser is. De jongens schelden hem uit.
00:41

Heftige scènes bij winkelcentrum

Vluchtende mensen, afgedekte lichamen en veel politie. De beelden van het het Olympia-winkelcentrum in München laten de impact van de schietpartij zien. Daarbij vielen zeker zes doden.
06:15

'President Trump riskant voor NL'

Als Donald Trump in het Witte Huis terechtkomt gaan we dat in Nederland absoluut merken, zegt Frank van Vliet in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:31

'Amber dumpt Johnny voor miljardair'

Amber Heard en Johnny Depp zijn nog maar net uit elkaar, maar Amber wordt nu al opvallend vaak gespot in het bijzijn van Elon Musk...
00:25

'Iedereen rende in paniek weg’

Een getuige van de schietpartij in München vertelt wat er gebeurde toen een schutter het vuur opende bij de McDonald's. Alle medewerkers renden weg, gevolgd door de klanten.
01:14

Douwe Bob: 'Ik sta strak van de XTC'

Dit jaar zijn Douwe Bob en zijn band van de partij op de Zwarte Cross. Na zijn val met een brommer een paar dagen geleden heeft de zanger wel wat pijn, maar daar heeft hij andere middelen tegen...
01:01

Dycke van boer Jos mept camera

Boer Jos heeft dit jaar een bijzondere gladiool ontwikkeld voor de Vierdaagse en daar speelt Dycke een belangrijke rol in. De twee zijn nog enorm verliefd!
04:06

Mollema en Verstappen nieuwe buren

Bauke Mollema heeft zijn villa in Friesland verruild voor een appartement in Monaco. Hij levert er heel wat ruimte voor in, maar krijgt er bijzondere buren voor terug.