Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Vaarkrant

2013 aflevering 6 - droomjacht

08 FEB 2013

2013 aflevering 6 - droomjacht

Meest bekeken op De Telegraaf
02:53

Ex eist 25 miljoen van Afrojack

Het ziet er niet zo gunstig uit voor Afrojack. Een ex-vriendin eist 25 miljoen dollar van de dj. Ze beschuldigt hem van een hoop nare zaken. Patricia Wesseling vertelt in Privé TV wat er aan de hand is.
00:49

Dit is lawine-hotel vanbinnen

Beelden uit het Italiaanse hotel dat is getroffen door een lawine laten zien dat de lobby vol ligt met sneeuw.
00:51

Instorten brandende toren gefilmd

Er zijn waarschijnlijk veel doden gevallen bij het instorten van een woon- en winkeltoren in Iran. Het complex in Teheran, 17 etages hoog, stort in na een grote brand.
00:44

Honden Obama doen laatste rondje

Het einde is in zicht voor de familie Obama. Niet alleen Barack, Michelle en de dochters nemen afscheid van hun woning, maar ook de honden moeten het luxe onderkomen gaan missen. Michelle neemt ze mee voor een laatste wandeling.
01:33

Einde oefening voor Poekie

Goede muizenvanger of niet: café De Gaeper in Amsterdam is de zoveelste kroeg die van de Voedsel- en Warenautoriteit zijn kat de deur uit moet zetten.
00:52

Lafaard berooft 93-jarige

Wanneer houdt het eens op? De politie heeft wederom beelden vrijgegeven van een bejaarde die wordt beroofd. Het incident vond plaats op 31 december in Amstelveen.
02:26

Heldhaftig optreden politie

Heftige beelden van de politie in Rotterdam. Er is paniek want een man verkeert in levensgevaar, maar agenten weten hem te redden.
01:43

Drone maakt prachtige schaatsbeelden

In het Nationaal Park Weerribben ligt een een prachtig laagje ijs. Een paar schaatsers hebben kilometers ijs voor zich alleen.
02:46

‘Lawineramp werd niet geloofd’

In TELEGRAAF VANDAAG: dramatische verhalen en beelden uit het rampgebied in Italië waar een lawine een heel hotel heeft weggevaagd.