Vandaag in beeld

Vaarkrant

2013 aflevering 6 - refit

08 FEB 2013

2013 aflevering 6 - refit

Meest bekeken op De Telegraaf
00:50

Wauw! Meest briljante goal ooit

De grootste voetballers ter wereld zullen jaloers zijn op het huzarenstukje dat Dylan Prichett-Ettner uithaalt. Als hij een diepe pass krijgt gebeurt er iets dat niemand voor mogelijk houdt... Dylan zelf waarschijnlijk ook niet!
00:50

Truck ramt roekeloze automobilist

Even invoegen zonder in je spiegels te kijken, dat kun je maar beter niet doen. Een 16-jarige jongen rijdt keihard een snelweg op in de Amerikaanse staat Iowa en wordt door een vrachtwagen geschept.
00:45

‘Seks met Jan is incest’

Jan Versteegh en Geraldine Kemper zijn één van de leukste tv-koppels van dit moment, maar hoe gaan zij naast het werk met elkaar om?
00:34

Timelapse: noodweer boven Nederland

Het noodweer dat gisteravond en vannacht over het land trok zorgt op sommige plaatsen voor overlast. Gelukkig levert het onweer ook mooie beelden op, zoals hier boven Enschede.
00:55

Man redt peuters uit brandende auto

Een heftige situatie op een tankstation in Muscat, Oman. Een vader laat twee kinderen achter in de auto om boodschappen te doen wanneer even later de auto in de fik vliegt. Omstanders blussen het vuur en een man redt de peuters uit de auto. De kinderen zijn naar het ziekenhuis gebracht.
01:34

Getuige A2: hij remde maar niet

Eén van de getuigen van het dodelijke ongeluk op de A2 bij Maarssen is wielrenner Dylan Groenewegen. Hij zag hoe een automobilist "met zeker 200 kilometer per uur" op een voorganger knalde, een auto met een jong gezin.
03:24

'Sylvie wordt afgemaakt'

Sylvie Meis nam plaats op de bank bij Linda de Mol en was daar bijzonder openhartig. En toch krijgt de presentatrice nu veel kritiek: ze zou nep overkomen. Mark Sloof van Toor en Jan Uriot bespreken alle details in PrivéTV.
00:52

Auto's drijven door tunnel in Ankara

Door heftige regenval in de Turkse hoofdstad Ankara is een tunnel blank komen te staan. Auto's drijven op het water en inzittenden ontsnappen via autoramen. Met kabels worden de auto's uit het water getrokken. 
08:09

'De Jong tegen zichzelf in bescherming genomen'

Chef voetbal Valentijn Driessen en verslaggever Mike Verweij laten hun licht schijnen over de duels van PSV, Feyenoord en Ajax.