Vandaag in beeld

Vaarkrant

2013 aflevering 6 - refit

08 FEB 2013

2013 aflevering 6 - refit

Meest bekeken op De Telegraaf
02:48

'Schandalige behandeling Van Gaal'

Louis van Gaal is ontslagen bij Manchester United. De werkwijze van de Engelse club verdient niet de schoonheidsprijs. Chef Telesport Jaap de Groot gaat dieper in op de zaak.
01:21

Ongelooflijke ontsnapping gefilmd

Schokkende beelden van een buffel die in het Zuid-Afrikaanse Krugerpark door leeuwen wordt aangevallen. Het beest lijkt ten dode opgeschreven, maar dan gebeurt er iets bizars.
00:46

Auw! Meest mislukte aanzoek ooit

Het aanzoek van een romantische Chinees is uitgedraaid op een nachtmerrie. Zijn zorgvuldig voorbereide parachutesprong verloopt allesbehalve volgens plan, maar dat is nog niet alles...
07:58

Céline Dion in tranen om zoon

Tijdens haar eerste tv-optreden sinds het overlijden van haar man is Céline Dion in huilen uitgebarsten. Seal overvalt de zangeres tijdens de Billboard Awards met een bijzondere verrassing, zie je in Privé TV met Patricia Wesseling en Maarten Steendam.
00:46

Omstanders duwen bus van oma af

Hartverwarmende beelden van omstanders die het leven redden van een vrouw. Het slachtoffer, ergens in de 80, wordt tijdens het oversteken geschept door een busje. Omstanders bundelen hun krachten en grijpen met succes in.
01:47

Hondsbrutale dief betrapt door camera

Een bewakingscamera van een voetbalclub in 's-Graveland heeft de doortrapte werkwijze van een dief haarfijn vastgelegd. Het incident vond zaterdag 13 mei plaats, maar de beelden zijn pas dit weekend door de vereniging op Facebook geplaatst.
05:02

Van Gaals meest bizarre momenten

Aanvaringen met de pers, briljante taalvondsten en zelfs een schwalbe: de tijd van Louis van Gaal bij Manchester United was allesbehalve saai. In TELEGRAAF VANDAAG zie je Van Gaals meest opvallende momenten in Engeland op een rij.
02:21

‘Pikante’ appjes Taeke en Airen

Tortelduifjes Airen Mylène en Taeke Taekema zijn maandag te gast in BNN’s Alpacas. De hockeyer “onthult” in de improvisatieshow een bijzonder detail over zijn whatsapp-gedrag. Het hele programma is maandag om 22u te zien op NPO 3.
00:43

Houten Heidi-achtbaan getest

De nieuwe achtbaan in het Vlaamse pretpark Plopsaland in De Panne heeft zijn eerste testritje achter de rug. De houten achtbaan staat in het teken van Heidi en gaat met 70 kilometer per uur naar beneden.