Vandaag in beeld

Vaarkrant

2013 Aflevering 6 - compleet

11 FEB 2013

2013 Aflevering 6 - compleet

Meest bekeken op De Telegraaf
00:00

Woede om schouderduw agent

De vader van twee broers heeft een video op Facebook gezet waarop te zien zou zijn dat een agent een van zijn zoons een duw geeft. De jongens zouden staande gehouden zijn omdat ze een weg ingereden waren waar ze niet in mochten. Volgens hen begon de agent uit het niets te provoceren.
00:00

Halve gare sloopt auto met bijl

Bizarre beelden van een vernieling in Veldhoven. Te zien is hoe met een bijl een Audi zwaar wordt beschadigd. Tips over dit incident op zaterdagavond 11 juni? Bel 0800-6070 of anoniem 0800-7000.
00:00

'Meisje schreeuwde om haar moeder'

Ooggetuigen van een dodelijk ongeluk in een attractie in een Australisch pretpark komen met dramatische verhalen.
00:00

Amy Schumer doet sexy striptease

Amy Schumer trekt zich niets aan van de opmerkingen die sommige mensen over haar figuur maken. Op Instagram plaatste ze deze video waarin ze uit de kleren gaat...
00:00

Olifantje gaat vol op haar slurf

Zielige beelden uit Wildlands in Emmen. Een olifant probeert in de dierentuin achter haar soortgenoten aan te rennen, maar dat gaat helemaal mis.
00:00

Priester betrapt in sekspark

Schokkende onthullingen dinsdagavond in een reportage van Brandpunt. Verslaggever Liesbeth Staats neemt een kijkje in een Atheens park waar jonge vluchtelingen seksuele diensten aanbieden. Brandpunt, dinsdag 20.25u, NPO 2.
00:00

Obama zet Trump op zijn plek

Donald Trump heeft op Twitter flink uitgehaald naar president Barack Obama. In de talkshow van Jimmy Kimmel sloeg Obama terug.
00:00

De brutaalste inbrekers ooit

Een nachtmerrie van jewelste: lig je te slapen, komen er twee gewapende inbrekers binnen...
01:25

Zimra heeft nog steeds seksrelatie

Zimra Geurts is dolgelukkig met de stralende verlovingsring om haar vinger. Aan Privé TV doet ze uit de doeken hoe haar relatie begon en vertelt ze over alle twijfels die ze heeft gehad.