Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

Telegraaf VNDG

Dit bedrag kreeg naakte Cassius

19 JUN 2017

Cassius Verbond wordt aan de leugendetector gelegd en de vragen die hij moet beantwoorden zijn niet mals. Zo laat hij zich uit over het enorme bedrag dat hij heeft gekregen voor zijn deelname aan Adam Zkt. Eva Vips. Zie de hele aflevering van Zie Ze Liegen

Meest bekeken op De Telegraaf
02:25

ZIEN: Geboortekaartje Jesslynn

Estavana Polman heeft het geboortekaartje van haar dochtertje Jesslynn gedeeld. De foto had binnen twee uur tijd al meer dan 14.000 likes.
00:43

Heftig! Vliegtuig blijft maar shaken

Een spannende vlucht voor passagiers van een vliegtuig van AirAisia van het Australische Perth naar het Kuala Lumpur in Maleisië. Na een harde knal begint het vliegtuig hard te trillen.
01:27

Boos vrouwtje spoorloos verdwenen

De bejaarde vrouw die al tien jaar vloekend en scheldend over de Albert Cuypmarkt wandelt, is sinds 2 mei niet meer gezien. De marktkooplui maken zich zorgen.
00:57

Dodelijke aanslag op officier gefilmd

Tijdens een bomaanslag in het Oekraïense Kiev komt een officier om het leven. Opgedoken beelden laten zien hoe heftig de autobom was.
01:38

Hier woont Beyoncé met tweeling

Beyoncé en Jay-Z huren deze enorme villa in Malibu. Ze brengen er de zomer door met hun pasgeboren tweeling en dochter Blue-Ivy.
00:24

Asociale vader schoffeert zoon

Een vader schoffeert zijn zoon in een snackbar, gaan omstanders ingrijpen? Bekijk de hele aflevering van ‘Dat is toch niet normaal' HIER.
00:23

Stoplicht voor Tommy-Boy

Op de Coolsingel in Rotterdam wordt vandaag een speciaal stoplicht voor fietsers in gebruik genomen. Wie op het knopje drukt, hoort liedjes uit de afspeellijst van de verongelukte Tommy Boy Kulkens.
00:44

Onkruid overwoekert begraafplaats

Paardenbloemen, verdroogd gras en ander onkruid overwoekert begraafplaats Beukenhage in ’s-Gravenzande. De lokale LPF-fractie maakt zich daar bijzonder druk over.
00:52

Katja loopt graag naakt

Katja Schuurman maakt er geen geheim van graag naakt door het huis te lopen. Ze vertelt erover in 'Echt niet OK'. Jan Kooijman vindt het wel interessant. De hele aflevering wordt dinsdag om 20.25 uur uitgezonden op NPO 3.