Vandaag in beeld

VROUW

‘Ik kan niet meer lopen’

Gisteren, 19:05

VROUW volgt deze week Edith Dohmen, die een detox-week heeft op de Canarische Eilanden. De eerste vlog is nu te zien op VROUW. Bekijk hier de video.

Meest bekeken op De Telegraaf
00:35

De langste slang ooit!

Doodenge beelden van een veel te lange slang gaan de hele wereld over. Hij werd begin dit jaar al gevonden in Brazilië. Het beest heeft een gigantische kop en weegt honderden kilo's.
01:16

Bejaarde man bluft stier af

Deze 81-jarige lefgozer uit Nieuw-Zeeland, die overigens jarig is, deinst niet snel terug. Een angstaanjagende stier valt zijn geparkeerde auto aan, maar de man laat dat niet zomaar gebeuren.
01:48

‘Clinton krijgt niks voor elkaar’

Donald Trump trok meteen hard van leer in het debat tussen de twee minst populaire presidentskandidaten ooit. Maar Hillary Clinton herstelde zich en was sterker in het tweede gedeelte, vertelt correspondent Herman Stam.
01:14

Snuivende Trump internethit

Op één onderdeel won Donald Trump het debat met Hillary Clinton glansrijk: snuiven. Wat is er aan de hand met Trumps neus?
01:30

Brutale airbagdief kijkt recht in camera

Op Facebook circuleren beelden van een crimineel die een airbag uit een BMW steelt. Hij slaat zijn slag op maandag 29 augustus in Beverwijk. Wie meer weet, kan contact opnemen met de politie via 0800-6070. Anoniem tips doorgeven kan ook: 0800-7000.
01:23

'Hillary moet gevangenis in'

Vannacht gaan Hillary Clinton en Donald Trump op de Hofstra University in New York voor het eerst live op televisie met elkaar in debat. Studenten van de universiteit hebben een duidelijke mening over de presidentskandidaten.
00:50

Deze reclame mag u niet zien

Seksistisch of niet? Deze commercial waarin een vrouw met een paling wordt vergeleken is offline gehaald omdat hij volgens sommige Japanners niet door de beugel kan.
00:59

Geloof 'heilig' voor Sylvia Geersen

Sylvia Geersen en Christina Curry zijn voor Wander samen afgereisd naar Jordanië. Als ze samen op de plek staan waar Mozes is overleden vertelt Sylvia openhartig over hoe belangrijk het geloof voor haar is en haar Jehova-achtergrond.
01:19

Trump boos om ‘Miss Piggy’

Clinton beschuldigt Trump ervan dat hij een vrouw in een Missverkiezing onder andere “Miss Piggy” zou hebben genoemd. Trump wilde tijdens het eerste presidentiële debat reageren met “iets extreem grofs over Hillary en haar familie”.