Vandaag in beeld

VROUW

Marc Jacobs voor Coca Cola

06 FEB 2013

Marc Jacobs is de nieuwe creatieve directeur voor Coca Cola.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:00

Vliegtuig geraakt door bliksem

Op deze spectaculaire beelden is te zien hoe een vliegtuig van TUI wordt geraakt door bliksem. De vlucht was onderweg van Tenerife naar Amsterdam.
00:00

Cadeaus en zoenen voor A20-held!

Nederland is apetrots op Vincent Bakker, die vandaag uitgebreid bedankt is door de politie én zijn vriendin. Bakker redde donderdag bij Spijkenisse twee jonge kinderen uit een brandende auto. Dit ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:00

Spectaculaire beelden waterhoos Zeeland

De waterhoos die vrijdagmiddag boven de Oosterschelde in Zeeland te zien was, is vastgelegd. Jaarlijks zijn er tientallen waterhozen te zien in de provincie.
00:00

Obama: 'Ik ga niet twerken'

De Amerikaanse president Barack Obama presenteerde vrijdagavond zijn laatste muziekevenement in het Witte Huis. Hij deed dit met veel humor, dat was te merken aan de reacties van het publiek.
00:00

Ouders Armin van Buuren vrezen schadeclaim

Voor het Van Gogh museum in Amsterdam heeft Armin Van Buuren een speciale audiotour gemaakt langs elf van zijn favoriete schilderijen. Zijn ouders zijn erg trots en hopen vooral dat de kunstwerken Armin's draaikunsten overleven.
00:00

IS-zelfmoordcommando kapotgeschoten

Angstaanjagende beelden uit het noordoosten van Mosul. Een IS-zelfmoordcommando rijdt plankgas in de richting van Peshmergastrijders. Het Iraakse leger heeft samen met Koerdische eenheden vier dagen geleden de aanval op Mosul ingezet. Het is het laatste grote IS-bolwerk in Irak.
00:00

Baby jaloers op kussende ouders

Deze baby wordt vreselijk jaloers wanneer haar ouders elkaar een kusje geven. De ouders kunnen er zelf wel om lachen.
00:00

SCHOKKEND: audio dodelijke Tinder-date

Het fatale afspraakje waarbij een vrouw in Australië 14 verdiepingen naar beneden viel blijkt voor een deel te zijn opgenomen. De uitspraak in de rechtszaak ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:00

René Froger emotioneel om verleden

In het programma Verborgen Verleden komt René Froger meer over zichzelf en zijn familie te weten dan hij ooit had kunnen denken. Hij wordt hier best een beetje emotioneel van... Verborgen Verleden (NTR) is zaterdag te zien om 20:30 uur op NPO 2.