Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

VROUW

Marc Jacobs voor Coca Cola

06 FEB 2013

Marc Jacobs is de nieuwe creatieve directeur voor Coca Cola.

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:53

Ex eist 25 miljoen van Afrojack

Het ziet er niet zo gunstig uit voor Afrojack. Een ex-vriendin eist 25 miljoen dollar van de dj. Ze beschuldigt hem van een hoop nare zaken. Patricia Wesseling vertelt in Privé TV wat er aan de hand is.
01:07

Overleeft dit eendje tijgeraanval?

Levensgevaarlijke beelden uit een dierentuin in Sydney. Een eendje komt terecht in het tijgerverblijf. Loopt dit goed af?
00:49

Dit is lawine-hotel vanbinnen

Beelden uit het Italiaanse hotel dat is getroffen door een lawine laten zien dat de lobby en verschillende gangen vol liggen met sneeuw.
00:35

Obama haalt uit naar Poetin

Tijdens zijn laatste persconferentie als president van Amerika haalt Barack Obama nog even hard uit naar de Russische president Poetin.
00:51

Instorten brandende toren gefilmd

Er zijn waarschijnlijk veel doden gevallen bij het instorten van een woon- en winkeltoren in Iran. Het complex in Teheran, 17 etages hoog, stort in na een grote brand.
00:44

Honden Obama doen laatste rondje

Het einde is in zicht voor de familie Obama. Niet alleen Barack, Michelle en de dochters nemen afscheid van hun woning, maar ook de honden moeten het luxe onderkomen gaan missen. Michelle neemt ze mee voor een laatste wandeling.
01:33

Einde oefening voor Poekie

Goede muizenvanger of niet: café De Gaeper in Amsterdam is de zoveelste kroeg die van de Voedsel- en Warenautoriteit zijn kat de deur uit moet zetten.
02:26

Heldhaftig optreden politie

Heftige beelden van de politie in Rotterdam. Er is paniek want een man verkeert in levensgevaar, maar agenten weten hem te redden.
03:44

Modewereld smacht naar jurk Melania

Nog even en Melania Trump is first lady van de Verenigde Staten. Fashionliefhebbers kunnen niet wachten tot ze haar jurk showt bij de inauguratie van haar man.