Vandaag in beeld

VROUW

Aanzoek met slecht einde

21 FEB 2013

Wat als de man op zijn knieën gaat en de dame in kwestie huilend wegrent?

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:02

'Wachten tot truck me doodrijdt'

In De Lier zijn wegen aangepakt en Sheila den Hartog woont nu bijna óp een weg. Ze is bang dat binnenkort een vrachtwagen haar huis ramt. Den Hartog heeft wel een oplossing, maar die wordt maar niet uitgevoerd.
05:25

Uw Garage: Mercedes-Benz Unimog 404S - bouwjaar 1967

Als eigenaar Gerrit Marees thuis is, is hij volgens zijn vrouw maar een uurtje in de huiskamer. De rest van de tijd sleutelt hij in de schuur aan één van zijn zeven Unimogs, al 38 jaar lang.
00:39

Geen huwelijk voor boerin Bertie

Boerin Bertie werd eerder bekend gemaakt als deelneemster van Expeditie Robinson en bij de perspresentatie zocht TelegraafTV haar op. Daar deed Bertie een opvallende uitspraak over haar toekomst met Esther Joppe.
00:48

Dronebeelden tonen ravage Italië

Reddingswerkers in Italië hebben de hele nacht onder het puin gezocht naar overlevenden van de aardbeving. Het dodental is inmiddels opgelopen tot 247. Luchtbeelden van de brandweer laten de verwoesting zien in het dorpje Amatrice.
01:09

Dikke BMW én middelvinger van Poetin

Een Russische atleet zijn in tijden van dopingschandalen, is zo erg nog niet. President Poetin heeft álle medaillewinnaars uitgebreid beloond door met dure auto's te strooien, want in Rio is "een eerlijke strijd geleverd".
01:07

Jan Jaap haalt uit naar Gert

In de komische quiz Holland-België heeft cabaretier Jan Jaap van der Wal nog wel wat leuke 'feitjes' paraat over een van de bekendste Belgen, Studio 100-baas Gert Verhulst. Holland-België is vrijdag 26 augustus om 20.30 te zien op RTL4.
01:35

‘Ik stond doodsangsten uit in de hut’

De vrouw die na een maand is gered uit een berghut in Nieuw-Zeeland heeft voor het eerst gesproken tijdens een persconferentie. Na de dodelijke val van haar partner was ze op zichzelf aangewezen.
07:03

'Proces Bosz gaat te snel voor Ajax'

In Telesport Vandaag: Valentijn Driessen over de ontluisterende uitschakeling van Ajax in de voorronde van de Champions League en KVNB verlengt verbintenis met ING tot 2022.
01:22

Bier vloeit op Verstappen-camping

Dit weekend trekken 60.000 Nederlanders naar België om Max Verstappen naar de overwinning te juichen tijdens de Grand Prix in Spa. De Telegraaf volgt de supporters op de camping, waar in ieder geval al veel gedronken wordt...