Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

VROUW

Gucci fall winter 2013-14 finale women

21 FEB 2013

De finale van de herfst winter collectie van Gucci

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
02:49

Opkomst bruiloft Paay ‘viel tegen’

Patricia Paay en Robbert Hinfelaar hebben voor de tweede keer 'ja' tegen elkaar gezegd. De tortelduifjes gaven een feest voor vrienden en familie, maar het een en ander ging mis, vertelt Jan Uriot in Privé TV.
05:14

Zo geeft Obama Trump het nakijken

In TELEGRAAF VANDAAG: nu het nog kan neemt president Obama allerlei besluiten. Draait zijn opvolger vrijdag alles gewoon weer terug?
00:48

Crash losgeslagen truck gefilmd

SCHOKKEND: een truck boort zich met hoge snelheid in een huizenblok. Er zijn mensen met een engeltje op hun schouder, maar er vallen ook 5 doden .
01:07

Overleeft dit eendje tijgeraanval?

Levensgevaarlijke beelden uit een dierentuin in Sydney. Een eendje komt terecht in het tijgerverblijf. Loopt dit goed af?
02:56

Piloot krijgt paniekaanval

Heftige beelden van een reddingsactie in Nepal. De helipiloot krijgt de schrik van zijn leven als hij wordt overvallen door slecht weer. Meer reddingsacties in Everest Rescue, woensdag 21.30 uur, Discovery.
01:16

Rellen bedreigen 'Ik Vertrek’-droom

Honderden Nederlanders ontvluchten het grimmige Gambia waar de noodtoestand is uitgeroepen. Met alle gevolgen van dien voor Theo en Jolanda van Pannenkoekenbar TeJo's, die afgelopen vrijdag te zien waren in Ik Vertrek.
00:44

Topless vrouw grijpt 'Trump' bij ballen

Een activiste heeft de onthulling van Trumps wassen beeld verstoord. Op haar borsten staat ‘grab back’, een verwijzing naar ‘grab ‘m by the pussy’.
01:43

‘Zestien dagen werden er één’

De eerste Nederlandse toeristen zijn terug uit Gambia. Woensdagmiddag landden ze op Schiphol.
03:44

Modewereld smacht naar jurk Melania

Nog een paar nachtjes slapen en Melania Trump is de nieuwe First Lady van de Verenigde Staten.Fashionliefhebbers kunnen niet wachten tot ze haar jurk showt bij de inauguratie van haar man.