Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

VROUW

Single vader Andre

22 FEB 2013

Single vader Andre zoekt een leuke date!

Meest bekeken op De Telegraaf
01:36

Knappe manoeuvre trucker

Veel mensen hebben al moeite om met een gewone personenauto achteruit te rijden, maar wat de chauffeur van deze vrachtwagen presteert slaat alles.
02:10

Kijkje in schuilhol aanslagpleger

In dit vieze flatje zat de man verstopt die in de nieuwjaarsnacht een bloedbad aanrichtte in een Turkse nachtclub, ziet u in TELEGRAAF VANDAAG met Maarten Steendam.
00:45

Reddingsactie BMW gaat finaal mis

Een tractor probeert een geslipte BMW uit een greppel in Letland te redden. De actie verloopt alleen niet zoals gepland.
02:10

Fittie in Tweede Kamer!

Fleur Agema (PVV) en Renske Leijten (SP) vliegen elkaar op de eerste dag na het reces meteen in de haren. De Kamerleden botsen na een verzoek van GroenLinks-Kamerlid Linda Voortman.
02:49

Opkomst bruiloft Paay ‘viel tegen’

Patricia Paay en Robbert Hinfelaar hebben voor de tweede keer 'ja' tegen elkaar gezegd. Dit keer gaven de tortelduifjes ook een feest voor vrienden en familie, maar daar ging het een en ander mis. Jan Uriot vertelt er alles over in Privé TV.
01:25

Vermoordde deze fietser een moeder?

Opsporing Verzocht heeft beelden vrijgegeven van een mysterieuze fietser. Hij of zij is mogelijk betrokken bij de laffe moord op een jonge moeder in Amsterdam.
01:23

Huwelijksnacht Peter Jan in skihut?

Peter Jan Rens en Virginia geven vandaag elkaar het jawoord op Tenerife. De huwelijksnacht moet natuurlijk op een bijzondere locatie plaatsvinden. 
00:41

Laffe dieven jatten pinpas 78-jarige

De politie heeft beelden vrijgegeven van een harteloze diefstal in Noordwijk vorig jaar oktober. Een man steelt de pinpas van een 78-jarige vrouw. Heeft u tips? Bel dan 0800 6070 of anoniem 0800 7000.
01:33

Meer artiesten dumpen Trump

Privé TV telt de dagen af naar de beëdiging van Donald Trump. Of een groot feestje wordt, is nog maar zeer de vraag. Het lijkt erop dat er maar heel weinig artiesten willen optreden voor de aankomend president.