Vandaag in beeld

VROUW

Single vader Andre

22 FEB 2013

Single vader Andre zoekt een leuke date!

Meest bekeken op De Telegraaf
00:00

Lil' Kleine scheldt biergooier uit

Rapper Lil' Kleine wordt tijdens concerten al tijden vanuit het publiek bekogeld met bier. Dit weekend was het weer raak en was voor de zanger de maat vol. In niet mis te verstane bewoordingen scheldt hij de biergooier de huid vol. Op Dumpert.nl verschenen beelden van het incident.
00:00

Dronken Rus in gevecht met slagboom

Hilarische dashcambeelden uit Rusland. Een dronken Rus heeft zo diep in het glaasje gekeken, dat hij voor een slagboom van zijn fiets valt en het vervolgens met diezelfde slagboom aan de stok krijgt.
00:00

Vrouw aan dood ontsnapt op zebrapad

De vrouw in deze dashcamvideo heeft alle geluk van de wereld als ze nietsvermoedend een zebrapad oversteekt. De bestuurder van de dashcam stopt keurig om haar voor te laten, maar de blauwe auto rijdt zonder te kijken door. De vrouw ontsnapt op een haar na. Mail naar verkeer@telegraaf.nl.
00:00

Winkeldief door het lint

In deze aflevering van #Politiewerk kijkt John van den Heuvel mee bij de aanhouding van een winkeldief die uit de hand loopt door het agressieve gedrag van de verdachte. Kijk hier de hele video.
00:00

Zo begeleidt politie spelersbus Ajax

Ajax speelde zondag de klassieker tegen Feyenoord. De spelersbus van Ajax moest onder politiebegeleiding naar Rotterdam. De politie laat in een video zien hoe dat in z’n werk gaat. Hele video.
00:00

Asociale moeder spuugt op man

Heftige beelden uit de stad Kettering in Northamptonshire, Engeland. Wanneer een moeder met twee kinderen op een privéparkeerplaats haar auto neerzet, wordt ze aangesproken door de eigenaar van het terrein. De vrouw ziet dat ze gefilmd wordt en begint daarna naar hem te spugen.
00:00

Asiel vangt uitgedroogde kittens op

Het dierenasiel in Amsterdam heeft deze week vier uitgedroogde kittens opgevangen. De katjes hebben geen moeder meer en worden nu door het asiel verzorgd en opgelapt.
00:00

Vliegtuig geraakt door bliksem

Op deze spectaculaire beelden is te zien hoe een vliegtuig van TUI wordt geraakt door bliksem. De vlucht was onderweg van Tenerife naar Amsterdam.
00:00

Politieagent redt leven van kleuter

Agent Chase Miller uit de Verenigde Staten heeft het leven van een driejarig jongetje gered. De politie kreeg een melding dat het ventje niet meer ademde. Bij aankomst begon Miller meteen te reanimeren, en met succes.