Vandaag in beeld

VROUW

The Chair dye dip

03 DEC 2012

The Chair dye dip

Lees meer in het bijbehorende artikel
Meest bekeken op De Telegraaf
00:36

Hier gaat Justin Bieber wonen

Justin Bieber heeft een appartement op de Dam gekocht van 24,5 miljoen euro. Mark Sloof van Toor neemt je mee naar dit stulpje en laat zien wat je in hartje Amsterdam voor dit geld kunt verwachten.
00:37

Kinderen getuige van tijgeraanval

Paniek als een tijger een verzorger aanvalt. Meerdere kinderen zien hoe het beest de vrouw dreigt te verscheuren.
04:09

Deze BN'ers hebben geheime kinderen

André Hazes III, Xess Xava en baby Muck domineren het internet, maar deze BN'ers houden hun kinderen angstvallig verborgen voor de rest van Nederland. .
00:56

Hier zit vader van ontvoerde Insiya

VIDEOBEWIJS: De vader van Insiya (2), die een maand terug met grof geweld werd ontvoerd uit Amsterdam, zit in India. Het lijkt erop dat het meisje daar zelf ook is.
03:24

'Dode meester Bert vierde jubileum'

Triest en wrang: uitgerekend in de week dat hij zijn 40-jarig jubileum vierde werd Bert van der Veeken, samen met zijn vrouw, doodgereden in Tilburg. In  TELEGRAAF VANDAAG beelden van zijn school en een vrouw die hielp reanimeren.
00:33

Kylie stript in keuken

Kylie Jenner houdt er bijzondere praktijken op na in de keuken. Terwijl ze lasagne kookt, trakteert ze haar volgers op Snapchat op een kleine stripshow.
02:18

‘Indrukwekkend maar loeiduur’

Microsoft gaat achter Apple-fans aan met zijn nieuwste computer: de Surface Studio. Maar Apple zit ook niet stil, dat bedrijf heeft deze week nieuwe MacBook Pro's gepresenteerd. Tech-expert Rolf Venema vergelijkt de producten.
02:58

Klapper door bestuurder met één oog

Automobilist John van Wessel kon op de A12 geen kant op. Een bestuurder met maar één oog zag hem over het hoofd en ramde z'n bestelbus tegen de auto van John aan. Ook iets gefilmd met de dashcam? Tip ons via verkeer@telegraaf.nl
00:55

Golfbabe verrast met wereldtruc

De prestaties van Paige (23) worden steeds knapper. Nog even en de blonde Amerikaanse staat in de top 1000 van de wereld.