Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

Vandaag in beeld

VROUW

Vrouw sport: decollete

07 DEC 2012

Vrouw sport: decollete

Meest bekeken op De Telegraaf
01:00

Vliegtuig in problemen door storm

Spectaculaire beelden van een toestel van Icelandair dat door de storm in de problemen komt. Kijk hier live.
01:10

Campingbaas slaat cameraman

Ruim 800.000 mensen keken woensdag naar aflevering 1 van Fort Oranje: camping of krottenwijk (SBS6). PowNed ging ook in Rijsbergen langs. De eigenaar heeft geen trek in kritische vragen... VIA
00:24

Zijlstra haalt keihard uit naar Kuzu

VVD-fractievoorzitter Zijlstra is niet te spreken over de uitspraak van Kuzu. De Denk-lijsttrekker stelde dat artsen de stekker er eerder uittrekken bij patiënten met een migrantenachtergrond.
01:48

Dief op heterdaad betrapt

Zeker vier agenten grijpen in Rotterdam een fietsendief bij zijn lurven en de man kan zich niet legitimeren. Een agent met een bodycam legt de actie vast.
05:30

Dit stond in de Holleeder-brieven

Géén liefdesbrieven, maar wat wel? John van den Heuvel las de brieven die Holleeder stiekem zou hebben gekregen van zijn advocaat Franken, vertelt hij in TELEGRAAF VANDAAG.
00:39

Vrouwendebat begint met bloopers

Om een debat van WNL te promoten namen de nummers 2 van de VVD, PVV, CDA, SP en D66 een filmpje op, maar dat stond er niet in één keer op. WNL op Zondag, 9.30 uur, NPO 1.
00:49

Zo vindt boer Marc geen vrouw

De boeren van Boer zoekt Vrouw mogen zondag eindelijk wat meer tijd met hun dates doorbrengen. Dat gaat boer Marc niet zo heel goed af. Boer zoekt Vrouw Internationaal is zondag om 20.20 uur bij KRO-NCRV te zien op NPO 1.
01:29

Nagel praat Krol-blunder goed

50Plus-voorzitter Jan Nagel reageert tijdens een persconferentie geïrriteerd op vragen over Henk Krol. De lijsttrekker versprak zich deze week door te zeggen dat de AOW-leeftijd alleen omlaag kan als er wordt gekort op de uitkering.
04:13

Dit ging mis bij de Brit Awards

Londen stond woensdag op zijn kop, want de Brit Awards werden uitgereikt. Het was een feest van jewelste, maar niet alles liep volgens plan.