Vandaag in beeld

VROUW

Blog Jeroen Nan - My Girl - The Temptations

07 DEC 2012
Blog Jeroen Nan - My Girl - The Temptations
Meest bekeken op De Telegraaf
00:36

Hier gaat Justin Bieber wonen

Justin Bieber heeft een appartement op de Dam gekocht van 24,5 miljoen euro. Mark Sloof van Toor neemt je mee naar dit stulpje en laat zien wat je in hartje Amsterdam voor dit geld kunt verwachten.
00:22

Koning verrast met dab-move

Onze koning gaat met zijn tijd mee, blijkt uit beelden die donderdag op Dumpert verschenen. De koning maakt de zogeheten dab-move als hij langs een groepje jongeren loopt.
00:37

Kinderen getuige van tijgeraanval

Paniek als een tijger een verzorger aanvalt. Meerdere kinderen zien hoe het beest de vrouw dreigt te verscheuren.
01:45

België knapt af op donderdagseks

In België is donderdag voortaan dé dag om het héél gezellig te maken met je partner, maar nog lang niet alle zuiderburen zijn al aan het idee gewend.
00:56

Hier zit vader van ontvoerde Insiya

VIDEOBEWIJS: De vader van Insiya (2), die een maand terug met grof geweld werd ontvoerd uit Amsterdam, zit in India. Het lijkt erop dat het meisje daar zelf ook is.
04:09

Deze BN'ers hebben geheime kinderen

André Hazes III, Xess Xava en baby Muck domineren het internet, maar deze BN'ers houden hun kinderen angstvallig verborgen voor de rest van Nederland. .
02:18

‘Indrukwekkend maar loeiduur’

Microsoft gaat achter Apple-fans aan met zijn nieuwste computer: de Surface Studio. Maar Apple zit ook niet stil, dat bedrijf heeft deze week nieuwe MacBook Pro's gepresenteerd. Tech-expert Rolf Venema vergelijkt de producten.
00:55

Golfbabe verrast met wereldtruc

De prestaties van Paige (23) worden steeds knapper. Nog even en de blonde Amerikaanse staat in de top 1000 van de wereld.
00:33

Kylie stript in keuken

Kylie Jenner houdt er bijzondere praktijken op na in de keuken. Terwijl ze lasagne kookt, trakteert ze haar volgers op Snapchat op een kleine stripshow.