Vandaag in beeld

VROUW

Blog Jeroen Nan - My Girl - The Temptations

07 DEC 2012
Blog Jeroen Nan - My Girl - The Temptations
Meest bekeken op De Telegraaf
05:24

'Italië brengt euro in gevaar'

De spanning stijgt want de Italianen kunnen zondag voor Brexit- en Trump-achtige taferelen zorgen. Bij een 'nee' ziet Martin Visser de toekomst van de EU somber in.
02:47

Nachtmerrie: trucker verliest puin

Met 120 kilometer per uur een groot stuk puin rammen... Het overkomt Ad Smits vorige week op de A2. Ook iets gefilmd op de weg? Mail ons via verkeer@telegraaf.nl.
01:31

Dít verdienen de Angels

De dertien uitverkoren engelen van Victoria's Secret trekken niet zomaar hun vleugels aan; daar staat een aardig prijskaartje tegenover.
01:01

‘Situatie aso-asielzoekers ernstig’

Staatssecretaris Dijkhoff probeert op allerlei manieren aso-asielzoekers aan te pakken. Hij reageert op de brief van azc-medewerkers, waarin staat dat ze zich bedreigd voelen.
01:07

Lange Frans maakt 'ex' kapot

Lange Frans is goedgebekt en vindt het geen enkel probleem om een vuil klusje op te knappen voor een luisteraar van SLAM! In het programma Bij Igmar maakt hij een ex van ene Massoes helemaal kapot.
00:37

Paal voorkomt horrordood

Deze botsing kost een vrouw bijna het leven. Ze loopt in Polen nietsvermoedend over straat als één van de wagens in volle vaart op haar af raast, maar gelukkig staat er een paal.
00:41

Vrouw geplet tussen auto's

Heftige dashcambeelden van de politie in Oklahoma, VS. Tijdens een aanhouding van een vrouw knalt een achterligger op de politie-auto.
01:27

'Hier moet de politie in scheuren'

Als de politie snelle en comfortabele auto's zoekt om geteisem bij te houden is duidelijk waar die vandaan moeten komen, zegt Werner Budding van Autovisie.
00:49

Schippers plaagt Zwarte Sint

Wie een VVD'er een roos wil geven moet sterk in zijn schoenen staan. Acteur Patrick Mathurin, die het Sinterklaasfeest positief wil houden, probeert het bij minister Schippers...