Vandaag in beeld

VROUW

Angela Groothuizen krijgt eerste nummer van haar VROUW

07 DEC 2012

Angela Groothuizen krijgt eerste nummer van haar VROUW

Meest bekeken op De Telegraaf
01:16

Bejaarde man bluft stier af

Deze 81-jarige lefgozer uit Nieuw-Zeeland, die overigens jarig is, deinst niet snel terug. Een angstaanjagende stier valt zijn geparkeerde auto aan, maar de man laat dat niet zomaar gebeuren.
00:50

Deze reclame mag u niet zien

Seksistisch of niet? Deze commercial waarin een vrouw met een paling wordt vergeleken is offline gehaald omdat hij volgens sommige Japanners niet door de beugel kan.
01:14

Snuivende Trump internethit

Op één onderdeel won Donald Trump het debat met Hillary Clinton glansrijk: snuiven. Wat is er aan de hand met Trumps neus?
01:48

‘Clinton krijgt niks voor elkaar’

Donald Trump trok meteen hard van leer in het debat tussen de twee minst populaire presidentskandidaten ooit. Maar Hillary Clinton herstelde zich en was sterker in het tweede gedeelte, vertelt correspondent Herman Stam.
01:05

Jacht op extreem wrede rovers

Hij wordt aan zijn kin door de winkel getrokken, geslagen met een mes en gestoken met een kapotte fles. Een medewerker van Gall & Gall in Eindhoven krijgt het erg zwaar te verduren tijdens een overval op vrijdagavond 16 september. Van het incident zijn nu door de politie beelden vrijgegeven.
01:23

'Hillary moet gevangenis in'

Vannacht gaan Hillary Clinton en Donald Trump op de Hofstra University in New York voor het eerst live op televisie met elkaar in debat. Studenten van de universiteit hebben een duidelijke mening over de presidentskandidaten.
04:28

'Ik baal dat ik hem een klap gaf'

Rick Brandsteder is vanmorgen veroordeeld tot een voorwaardelijke celstraf en een geldboete. Justitie eiste echter een veel hogere straf en zal het hier niet bij laten denkt Jan Uriot. Hij en Mark Sloof van Toor bespreken de zaak in Privé TV.
01:45

Rapper Boef woest om aangifte

In een filmpje haalt Rapper Boef flink uit naar de vrouw die hem beschuldigt van dierenmishandeling én naar de krant die het verhaal vanmorgen op de voorpagina bracht: De Telegraaf.
01:19

Trump boos om ‘Miss Piggy’

Clinton beschuldigt Trump ervan dat hij een vrouw in een Missverkiezing onder andere “Miss Piggy” zou hebben genoemd. Trump wilde tijdens het eerste presidentiële debat reageren met “iets extreem grofs over Hillary en haar familie”.