Vandaag in beeld

VROUW

Nieuwslezer vraagt vriendin live ten huwelijk

10 DEC 2012

Nieuwslezer vraagt vriendin live ten huwelijk

Meest bekeken op De Telegraaf
02:51

Nieuwe beelden van doodrijder A2

De krankzinnige dodemansrit van de man die met ruim 200 kilometer per uur op de auto van een gezin inreed blijkt gefilmd. Saskia Belleman doet in TELEGRAAF VANDAAG verslag vanuit de rechtbank.
01:05

Babes gesloopt door hete peper

Twee Amerikaanse meisjes denken stoer te zijn door de heetste peper van de wereld te proeven. Dat hadden ze beter niet kunnen doen...
01:10

Chantal: 'Carice, doe je kind weg!'

Carice van Houten is bevallen van zoontje Monte en kan dus wel het nodige moederadvies gebruiken. Chantal Janzen, altijd in voor een dolletje, deelt alvast een belangrijke 'tip' met de actrice uit Game of Thrones...
00:31

Agressieve man uit water gevist

De politie in Groningen had een bootje nodig om een agressieve man in te kunnen rekenen. De man viel voorbijgangers lastig op het Stationsplein en dook daarna het water in.
02:28

'Rendement is spectaculair!'

Makkelijk verdienen is het, zegt ondernemer Huub Kortlevers over de drijvende huizen die hij verkoopt en verhuurt. Zijn Havenlodges duiken op steeds meer plekken op en DFT TV ging kijken waarom.
02:07

'Uitspraken Verstappen niet handig'

Max Verstappen zorgt in de Formule 1 voor veel opschudding. Zo ook afgelopen weekeinde in België, waarna hij veel kritiek kreeg van o.a. Ferrari-coureur Kimi Räikkönen. Onze verslaggever Frank Woestenburg gaat dieper in op de situatie.
03:18

Een ruimtesignaal! Maar van wie?

Een Russische telescoop heeft een signaal opgevangen dat zo sterk is dat astronomen aan buitenaards leven denken! Silvan Schoonhoven en Maarten Steendam bespreken de inhoud en de afzender.
00:37

Stieren straffen festivalbezoekers

In Peru zijn ze er blijkbaar nog niet achter dat het een slecht idee is om een stier boos te maken. Tijdens een religieus festival worden de beesten op straat losgelaten en moeten bezoekers hun touw proberen te pakken. Het feestje eindigt met negen gewonden.
00:52

Heftig: aanslag op Turken gefilmd

Op sociale media circuleren schokkende beelden van een Turks legervoertuig dat wordt opgeblazen. De aanval zou door de PKK in het zuidoosten van Turkije zijn uitgevoerd, meldt Conflict News. Koerdische militanten hebben in de afgelopen maanden in het zuidoosten van Turkije diverse bomaanslagen gepleegd.