• Uit Winkelen
  • Meer artikelen
  • Shoptips
  • Hebbeding

V&D gaat yoga-workshops geven

 Lees verder winkel | 16 apr 2015, 10:46

Om meer klanten naar de winkel te krijgen gaat warenhuisketen V&D  in vijftien filialen evenementen organiseren. Om de noodlijdende keten uit de problemen te helpen is het de bedoeling dat er elke week iets te beleven valt, zoals yoga-workshops.

yoga
 Lees verder Uit Winkelen | 16 apr 2015, 11:00

Glim en glans in de Goudsouk

Londen heeft het, Dubai heeft het en De Bazaar in Beverwijk heeft het nu ook. Een Goudsouk. Een overdekte markt van 1500 vierkante...
 
 Lees verder Shoptips | 16 apr 2015, 11:20

Hardlopers: Pimpyourpicnic

Elke week vragen we een winkelier naar zijn bestverkochte product. Deze week Pimpyourpicnic.nl, een webwinkel met kleurige...
 
 Lees verder mode | 15 apr 2015, 14:45

& Other Stories strikt 86-jarig model

Het oudste model ter wereld Daphne Selfe poseerde voor de nieuwe schoenencampagne van modeketen & Other Stories.  De keten...

 

Adidas klaagt Marc Jacobs aan

Adidas sleept Marc Jacobs voor de rechter. Een aantal kledingstukken uit de wintercollectie van Marc by Marc Jacobs hebben vier verticale strepen op de mouwen die volgens de sportgigant wel heel erg lijken op de drie strepen van Adidas´ wereldberoemde logo.

 Lees verder mode | 15 apr 2015, 12:51
 
 

Wellness voor je handtas

Niet alleen wij verdienen zo nu en dan een wellnessdagje, ook onze favoriete handtas heeft recht op zijn verwenmoment. Daarom is er nu in Chelsea de Hanbag Clinic, waar je handtas een grondige behandeling krijgt en als herboren weer naar buiten komt.  

 Lees verder opmerkelijk | 15 apr 2015, 11:38
 
 

’Truttig en gezellig!’

Doodgewoon vinden Anita en Petra Onink het dat klanten in beha door de winkel struinen. „Zo vrij en thuis voelen ze zich hier. De meesten trekken het gordijn van het pashokje niet eens dicht, zonder gêne staan ze in hun onderbroek.
 Lees verder reportage | 14 apr 2015, 05:30
 
 

Achteruitkijkspiegel voor je achterste

Kleding passen en checken hoe het aan de achterkant staat, is soms niet eenvoudig. We hebben nu eenmaal geen ogen op de rug. Een Amerikaans bedrijf heeft hier iets op gevonden en komt met een digitale spiegel die ook de achterzijde van de outfit weergeeft. 

 Lees verder innovatie | 14 apr 2015, 15:21
 
 

Disco Boodschappen succes

Discoballen, bowlen, flitsende outfits, dansen op rolschaatsen en winkelwagentjes; het was een dolle boel bij Dirk.
 Lees verder Uit Winkelen | 14 apr 2015, 13:05
 
 

Hebbeding

’Een doos per kind’

Mandana Groenendijk is klaar met de meuk in haar huis.
 

Ikea organiseert online bruiloften

Nu Ikea in bijna elk huis aanwezig is, wil de Zweedse meubelgigant er nu ook bij zijn als we elkaar het jawaoord geven en komt...

 

Shoppen in Enschede

Elke maand winkelen we in een andere stad. Dit keer zijn we in het Twentse Enschede, waar op deze Witte Donderdag het Bijbelse...

 

Sushi- en schoenenwinkel opent in A'dam

Het is geen alledaagse combinatie, maar wie van schoenen houdt en van sushi kan terecht bij een heuse 'Shoeshi'-winkel.
 Lees verder winkel | 13 apr 2015, 11:38
 
 

Muziek kan de omzet stimuleren

Muziek beïnvloedt het koopgedrag. Veel grote supermarkten en winkelketens zijn zich hiervan al bewust, maar voor kleinere ondernemers in de retail en horeca is er op dit vlak – letterlijk – nog veel winst te behalen. „Het is de investering dubbel en dwars waard. Muziek bepaalt mede je identiteit en kan de omzet stimuleren.”
 Lees verder Uit Winkelen | 09 apr 2015, 10:49
 
 

Siebel opent zes nieuwe winkels

De doorgestarte juweliersketen Siebel zal in de komende periode zes nieuwe winkels openen. Dat maakte het bedrijf donderdag bekend, nadat het vorige week meldde dat dertig winkels van de keten en de webshop weer open zijn.

 Lees verder winkel | 09 apr 2015, 15:22
 
 

Ikea-dutje in Peking in de ban

Meubelgigant Ikea moedigde vorig jaar haar Chinese klanten nog aan om een dutje te doen in de winkel, maar die tijden zijn in Peking voorbij.
 Lees verder opmerkelijk | 06 apr 2015, 08:00
 
 
 Lees verder Shoptips | 09 apr 2015, 11:04

Hardlopers: Klompen

Elke week vragen we een winkelier naar zijn bestverkochte product. Deze week de firma Joh. Boom in Alkmaar, een winkel vol klompen,...
 
 Lees verder webwinkelen | 08 apr 2015, 14:34

Primark zet collectie online

Of het een eerste stap is naar een webwinkel laat Primark nog even in het midden, maar voor wie eerst wil oriënteren voor zich naar...

 
 Lees verder Digitaal | 08 apr 2015, 11:58

Niet in slaapzak bij Apple Store

Apple lijkt af te willen van het fenomeen dat fans al dagen van te voren in de rij gaan staan voor de Apple Store bij...
 

Webwinkel fonQ boert goed

Webwarenhuis fonQ heeft in 2014 een omzetgroei van 35 procent gerealiseerd. De landelijke tv-campagne 'Mooi gevonden op fonQ.nl' is volgens het bedrijf een belangrijke factor geweest voor de behaalde omzetgroei.
 Lees verder Digitaal | 08 apr 2015, 10:55
 
 

Calvin Klein opent winkels in Nederland

Calvin Klein opent drie winkels in Nederland. De eerste Nederlandse winkels van het Amerikaanse modemerk zullen zich vestigen in de Amsterdamse PC Hooftstraat, de Hoogstraat in Den Haag en de Kapellenstraat in Sluis.
 Lees verder mode | 07 apr 2015, 16:26
 
 

V&D roept hulp van klanten in

Na de Hema roept ook warenhuis V&D de hulp in van consumenten. Via de website blijmet.vd.nl vraagt het warenhuis haar klanten om mee te denken over een nieuw winkelconcept dat dit jaar in drie van de 63 vestigingen getest gaat worden.

 Lees verder Uit Winkelen | 07 apr 2015, 12:14
 
 

’Pop up store’ voor klassieke auto’s

Meubels, keukens en potplanten tijdens de Pasen kopen; het kon. Maar wie iets anders wilde dan de zoveelste keer naar de meubelboulevard of het tuincentrum, ging naar Duiven in Gelderland. Daar opende de eerste ’pop up store’ voor klassieke auto’s.

 Lees verder reportage | 07 apr 2015, 05:30
 
 

iDeal via mobiel populairder

In 2014 zijn in totaal 127,4 miljoen online aankopen gedaan. Gedurende het jaar waren er geen grote verschuivingen in de manier waarop deze online aankopen werden betaald, behalve bij aankopen via de smartphone. iDeal blijft het meest gebruikte betaalmiddel.

 Lees verder webwinkelen | 02 apr 2015, 12:42
 
 

Hardlopers: Knappe knuffel

Elke week vragen we een winkelier naar zijn bestverkochte product. Deze week webwinkel Knuffels à la carte, voor originele en knappe knuffels voor alle leeftijden. Eigenaresse Joke Feddema vertelt.

 Lees verder Shoptips | 02 apr 2015, 10:37
 
 

Kledingverkoop M&S in de lift

De kledingverkoop van de Britse warenhuisketen Marks & Spencer (M&S) is afgelopen kwartaal gestegen, na een forse daling in de voorgaande periode.
 Lees verder Uit Winkelen | 02 apr 2015, 11:53
 
 

We besteden meer aan paasontbijt

Nederlanders zullen rond Pasen weer meer geld uitgeven dan vorig jaar. Voor het grootste gedeelte van het brood, vleeswaren, eieren en kaas gaan we naar de supermarkt. Maar ook de bakkers profiteren van Pasen. Zo´n 38 procent van het brood voor op de paastafel wordt bij een bakkerswinkel aangeschaft.

 Lees verder onderzoek | 01 apr 2015, 16:12
 
 

Pop-up store: blijvertje of niet?

Pop-up stores verschijnen en verdwijnen. Dat is het lot of juist het mooie van een tijdelijke winkel. Maar wat vinden we er eigenlijk? Mag de tijdelijke winkel in het straatbeeld blijven?
 Lees verder onderzoek | 01 apr 2015, 17:11
 
 

Meer op zondag naar de super

Zondag wordt een steeds belangrijkere dag voor Nederlanders om boodschappen te doen, nu steeds meer supermarkten ook op die dag geopend zijn. De zondagse verkopen van de supers namen vorig jaar met 30 procent toe tot in totaal bijna 1,2 miljard euro.

 Lees verder onderzoek | 01 apr 2015, 15:17
 
 

Vallen Mode wint winkelruitwedstrijd

Een etalage wordt gemaakt om de consument te verleiden. Daarom heeft het publiek bepaald wie de beste etalage van 2014 heeft. Met 28 procent van de stemmen is de etalage van Vallen Mode de beste etalage van Nederland.
 Lees verder winkel | 01 apr 2015, 14:37
 
 

Kringloopwinkels doen goede zaken

Kringloopwinkels hebben het stoffige imago voorgoed van zich afgeschud. Stonden veel winkeltjes vroeger volgepropt met ongewassen troep voor mensen met een kleine beurs, tegenwoordig verkopen de winkels de hipste spullen, met als resultaat een miljoenenomzet.

 Lees verder trends | 01 apr 2015, 05:30
 
 

Man geeft meer uit aan kleding dan vrouw

De uitgaven van mannen en vrouwen verschillen niet wezenlijk van elkaar. Wel geven mannen iets meer geld uit aan kleding en uiterlijke verzorging dan vrouwen.
 Lees verder onderzoek | 01 apr 2015, 15:08
 
 

Praxis trekt naar de stad

Klussers hoeven zich niet meer voor elk vergeten schroefje naar de bouwmarkt op het bedrijventerrein te begeven. Vandaag opende de doe-het-zelf keten Praxis de eerste stadswinkel Praxis om de Hoek in Amsterdam.

 Lees verder winkel | 31 mrt 2015, 16:41
 
 

Den Haag investeert in winkelstad

Den Haag gaat 6 miljoen euro investeren om winkelen in de Hofstad toekomstbestendig te maken. Nieuwe technieken op het gebied van winkelen en het versterken van het aanbod van typisch Haagse winkels moeten winkelen in Den Haag aantrekkelijker maken.
 Lees verder Stad | 31 mrt 2015, 12:35
 
 

Wehkamp geeft stijladvies via Whatsapp

Wehkamp start vandaag met een test waarbij persoonlijk en kosteloos stylingadvies aan klanten wordt gegeven via Whatsapp. Het geven van advies via Whatsapp is, volgens het online warenhuis, nog niet eerder in Nederland toegepast.

 Lees verder webwinkelen | 31 mrt 2015, 10:46
 
 
11.1 °C
W2
 
files 310
243 km.
Beurs AEX
AEX 495.03
+ / - -1.85%