• Uit Winkelen
  • Meer artikelen
  • Shoptips
  • Hebbeding

’We willen op een plek zitten waar mensen hun kleding willen kopen’

Health boutique maakt opmars

 Lees verder trends | 27 aug 2015, 10:17

Soms zitten ze, net zoals de leukste winkeltjes, op plekken die je even moet weten. Net om het hoekje of verstopt op de eerste verdieping. Maar steeds vaker zien we in winkelgebieden kleinschalige luxe fitnessgelegenheden opduiken. De zogenaamde ’health boutiques’. „Gezondheid en consumptie raken steeds meer met elkaar verweven”, ziet Paul te Grotenhuis van brancheorganisatie InRetail.

Even naar yoga, daarna een kop koffie drinken of shoppen, het is makkelijker met de fitnessstudio om de hoek.
 Lees verder Shoptips | 27 aug 2015, 10:44

Hardlopers: Mellow Yellow fondant

Elke week vragen we een winkelier naar zijn best-verkochte product. Deze week DeLeuksteTaartenshop. Een website en winkelketen met...
 
 Lees verder winkel | 26 aug 2015, 16:13

Maatpak goedkoper bij beursmalaise

Pakkenwinkel The Society Shop koppelt de prijs van een maatpak aan de koers van de AEX-index. Wanneer aandelenbeurzen dalen, gaat de...
 
 Lees verder webwinkelen | 26 aug 2015, 12:04

Hoe herkent u nepwebshops?Tips

De afgelopen jaren zijn meer onlineshoppers slachtoffer geworden van oplichting, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)...
 

Halloween: kostuum Leeuwendoder

Een bedrijf dat kostuums voor Halloween maakt, speelt op een ietwat gruwelijke manier in op alle ophef rond het doodschieten van leeuw Cecil.

 Lees verder 14 opmerkelijk | 26 aug 2015, 11:58
 
 

Online shopper vaker doelwit

Cybercriminelen richten hun pijlen in toenemende mate op online shoppers. Het aantal mensen dat is opgelicht bij een aankoop op internet is de afgelopen jaren flink toegenomen. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.

 Lees verder binnenland | 26 aug 2015, 07:00
 
 

Jumbo gaat thuisbezorgen

Supermarktketen Jumbo wil binnen afzienbare tijd met thuisbezorging beginnen. Krap tien maanden geleden startte de super al met onlinewinkel Jumbo.com. Tot nu toe kunnen klanten hun online bestelde boodschappen afhalen bij een  'pick up point'.

 Lees verder Uit Winkelen | 25 aug 2015, 11:43
 
 

Modesector nog niet in de lift

Kleding- en schoenenwinkels profiteren nog niet van de aantrekkende economie. Consumenten kopen steeds minder kleding bij fysieke winkels en ook de komende jaren blijft de markt lastig, onder meer door vergrijzing en sterke concurrentie van internetwinkels, denken analisten van ING.

 Lees verder Branche in beeld | 24 aug 2015, 10:08
 
 

Naam Bart Smit verdwijnt uit winkelstraat

Blokker gaat een reorganisatie doorvoeren bij zijn speelgoedketens Bart Smit en Intertoys, zo meldt RetailNews. De naam van Bart Smit zal daarbij verdwijnen.
 Lees verder DFT | 25 aug 2015, 09:33
 
 

’Fris en zomers’

Celine (links) heeft dezelfde douchegel als haar vriendin gekocht.
 

Winkelen in Woerden

Elke maand winkelen we in een andere stad. Dit keer zijn we in Woerden, waar we worden verwelkomd door een eend en waar we ons...

 

Scholier gaat voor simpel

Hielden scholieren jarenlang hun huiswerk bij in merkagenda’s, nu plannen ze hun leven liever in een simpel en praktisch exemplaar....
 

Webwinkels massaal in overtreding

Webwinkels lappen massaal de wettelijke regels die gelden voor het terugsturen van aankopen door consumenten aan hun laars. Dat constateert de Consumentenbond na onderzoek onder tweehonderd webwinkels, waarvan meer dan de helft in de fout ging. De bedrijven betalen vaak te laat of een onjuist bedrag terug aan de klant.

 Lees verder webwinkelen | 25 aug 2015, 07:22
 
 

Altijd alles in de aanbieding

De permanente kortingsoorlog in vooral drogisterijen en supermarkten heeft klanten de afgelopen vijf jaar verslaafd aan aanbiedingen gemaakt.

 Lees verder 215 Consument | 21 aug 2015, 05:30
 
 

Hardlopers:Wrap armband

Elke week vragen we een winkelier naar zijn bestverkochte product. Deze week Fris! Sieraden in Groningen. Claudia Damkat (33), samen met haar zus Daniëlle (31) eigenaar van de winkel, vertelt.

 Lees verder Shoptips | 20 aug 2015, 11:03
 
 
 Lees verder Uit Winkelen | 20 aug 2015, 07:01

Meldpunt voor kapotte vibrators

Consumentenloket ConsuWijzer heeft een meldpunt opgericht voor problemen met producten en diensten waar mensen uit schaamte...

 
 Lees verder Uit Winkelen | 19 aug 2015, 16:29

Hema opent winkel in Madrid

Hema opende vandaag haar derde winkel in Spanje. De winkel is ingericht naar het internationale concept dat speciaal is ontwikkeld...
 
 Lees verder opmerkelijk | 19 aug 2015, 15:09

Te koop: vriendschapstampon

Voor wie vriendschapsarmbandjes niet ver genoeg gaan, een pop-up store in New York verkoopt nu ook vriendschapstampons voor...
 

Louboutin lanceert lippenstift

Louboutin-fans opgelet. De ontwerper van de torenhoge hakken, bekend om de rode zool, en fancy nagellak,  introduceert zijn allereerste lippenstift.

 Lees verder beauty | 19 aug 2015, 12:26
 
 

Drijvende supermarkt tijdens Sail

Geïnspireerd door de drijvende markten in Zuidoost-Azië, waar goederen vanaf bootjes worden verkocht, opent supermarkt Dirk van den Broek morgen Nederlands eerste drijvende supermarkt op de Amsterdamse wateren.

 Lees verder opmerkelijk | 18 aug 2015, 17:02
 
 

Supermarkt van afval uit het IJ

Tijdens de Sail verrijst er in de Amsterdamse Tolhuistuin een supermarkt volledig opgetrokken en gevuld met afval uit het IJ. Bezoekers kunnen met een boodschappenmandje aan de arm aanschouwen wat er zoal in het IJ te halen valt.

 Lees verder opmerkelijk | 18 aug 2015, 16:44
 
 

Amazon wil bezorgen in de bus

Amazon wil pakketjes gaan bezorgen in de bus of trein. De webreus heeft patent aangevraagd om pakketkluisjes te installeren in het openbaar vervoer, zodat online shoppers hun bestelling kunnen oppikken, bijvoorbeeld op weg naar hun werk.

 Lees verder webwinkelen | 18 aug 2015, 14:38
 
 
14.1 °C
ZZW3
 
files 289
169 km.
Beurs AEX
AEX 443.36
+ / - +3.41%