• Uit Winkelen
  • Meer artikelen
  • Shoptips
  • Hebbeding

Dochters Meryl Streep in modecampagne &Other Stories

 Lees verder mode | 02 mrt 2015, 12:05

De drie dochters van Meryl Streep schitteren in de nieuwe campagne van Zweedse modeketen & Other Stories, een dochterbedrijf van H&M.

Dochters Meryl Streep in modecampagne &Other Stories
 Lees verder Digitaal | 01 mrt 2015, 16:10

Apparaten opladen via Ikea-meubels

Het Zweedse woonwarenhuis Ikea komt met een nieuwe meubellijn waarin draadloze opladers zijn geïntegreerd. Gebruikers kunnen hun...
 
 Lees verder winkel | 26 feb 2015, 12:28

Trappelende fans bij Topshop

Een lange rij Topshop-fans verzamelde zich vanochtend in de Amsterdamse Kalverstraat voor de opening van een enorme Topshop. Een...

 
 Lees verder winkel | 26 feb 2015, 05:30

Vintage met een verhaal

Vintage is overal, maar waar komt die pastoetafel of gispenstoel vandaan? Bij Barbmama in de Woonfabriek in Amsterdam weten ze dat...
 

Meer dichtbundels verkocht

Tijdens de Poëzieweek eerder dit jaar zijn flink meer dichtbundels verkocht. De omzet van poëzie is in Nederland met 152 procent gestegen vergeleken met dezelfde periode vorig jaar, liet de stichting CPNB donderdag weten. In Vlaanderen nam de omzet toe met 135 procent.
 Lees verder Uit Winkelen | 26 feb 2015, 12:38
 
 

Uden in zijn sas met nieuwe V&D

De toekomst van het noodlijdende V&D blijft ongewis, maar in Uden klonk woensdag een luid applaus bij de opening van een nieuw filiaal van het warenhuis.
 Lees verder reportage | 26 feb 2015, 05:30
 
 

Hardlopers: Gekleurde plaids

Elke week vragen we een winkelier naar zijn bestverkochte product. Deze week Aba-i in Nijmegen, een interieurwinkel met veel fair trade spullen uit het oosten. Medewerker Maartje Valkestijn (26) vertelt.
 Lees verder Uit Winkelen | 26 feb 2015, 15:09
 
 

Prijzig ijsje kost 720 euro per bol

Het wordt gepresenteerd als het meest prijzige ijsje ter wereld. Wie een bol wil, moet 720 euro neertellen alvorens het schepje in de koele versnapering te mogen zetten.
 Lees verder opmerkelijk | 25 feb 2015, 12:47
 
 

Jumbo op de vingers getikt

Supermarkt Jumbo mag niet meer zeggen altijd de goedkoopste in groente en fruit te zijn. Dat zegt Reclame Code Commissie. Volgens de reclamewaakhond kunnen consumenten niet weten dat Jumbo zijn prijzen alleen vergelijkt met andere supermarkten en niet met andere handelaars in groente en fruit.
 Lees verder winkel | 25 feb 2015, 15:54
 
 

Weer proef winkeltijden Amsterdam

D66 en VVD willen opnieuw proberen de openingstijden van winkels te verruimen. Hoewel uit een eerdere proef bleek dat winkeliers hier geen belangstelling voor hebben, denken de liberale partijen toch dat het project kans van slagen heeft.

 Lees verder binnenland | 25 feb 2015, 10:21
 
 

’Gek op verrassingen’

Sandra Nagtegaal (l.) en Ria Okkersen (r.) weten nu zeker dat hun vriendin tevreden is met hun cadeau.
 

Webshop kloont huisdier

Voor wie zijn huisdier zijn alles is en een foto niet genoeg voldoening geeft in tijden van verwijdering, kan zijn geliefde viervoeter...
 

Boekenwalhalla in Boekarest

Een monumentaal 19e-eeuws bankgebouw in Boekarest is omgetoverd tot een juweel van een boekwinkel. Cărtureşti Carusel, zoals de winkel...
 

Bol.com opent tassenafdeling

Online warenhuis Bol.com verkoopt vanaf nu ook tassen. De webreus vult zijn online shop met een assortiment van duizend tassen en accessoires van 80 merken, waaronder TOV Essentials, by LouLou, Guess en Cowboysbag.

 Lees verder webwinkelen | 25 feb 2015, 11:06
 
 

Stijgende verkoop XL-condooms

De afgelopen vijf jaar zijn er bijna twee keer zoveel XL-condooms verkocht, terwijl de gemiddelde penislengte niet  is toegenomen.
 Lees verder opmerkelijk | 24 feb 2015, 14:49
 
 

Xenos en Hema weigeren oude lamp

Veel winkels voldoen nog steeds nier aan de wettelijke verplichting om oude spaarlampen in te nemen bij aankoop van een nieuwe. Vooral warenhuizen, zoals Xenos en Hema zijn grote weigeraars.
 Lees verder onderzoek | 24 feb 2015, 15:46
 
 

Zara onder vuur om Moschino-kopie

Zara weet als geen ander de catwalktrends  te vertalen om ze in een andere gedaante zo snel mogelijk in de rekken te kunnen hangen. Dat is mooi, maar soms slaan ze de plank mis. Volgens sommigen gaat de modegigant te ver.

 Lees verder 0 opmerkelijk | 24 feb 2015, 11:41
 
 

IJssalon komt met lichtgevend ijs

Glow in the dark ijs? Inderdaad, je leest het goed! Deze ijskoude traktatie, bedacht door twee Australische mannen, geeft licht in het donker. Durven jullie het aan? 2 Culinair | 24 feb 2015, 11:22
 
 Lees verder Uit Winkelen | 24 feb 2015, 07:13

'Slavinken in super verre van vers'

Slavinken, de oer-Hollandse in spek gewikkelde rolletjes gehakt, zijn vaak moddervet, te zout en soms zelfs bedorven. Dat...

 
 Lees verder Uit Winkelen | 23 feb 2015, 11:39

Flinke omzetstijging voor Primark

Modeketen Primark heeft de omzet dit boekjaar flink zien oplopen. Die stijging is onder meer te danken aan het grote aantal extra...
 

Zalando lanceert 'Shop the Look'

Zalando heeft de functie 'Shop de Look' in Nederland gelanceerd. Klanten kunnen de andere items van een outfit op de productdetailpagina voortaan direct bestellen. Daarnaast kunnen ook items shoppen die vergelijkbaar zijn met de look.

 Lees verder webwinkelen | 23 feb 2015, 10:46
 
 

Spaanse vrouwen boos om stoeptegels

Shopgrage Spaanse dames die willen winkelen aan de drukke winkelstraat Diagonal in Barcelona, kunnen  hun elegante hoge hakken voortaan beter thuis laten. De stad heeft een wel heel  pumponvriendelijk parcours aangelegd. Nieuwe stoeptegels.

 Lees verder opmerkelijk | 19 feb 2015, 10:52
 
 

Vruchtbare vrouw koopt meer

Je zou zeggen dat vrouwen het liefst shoppen aan het eind van de maand, zodra het salaris gestort is. Maar het blijkt een heel ander deel van de maand te zijn waardoor ze aan het shoppen slaan. Vrouwen zouden het liefste winkelen wanneer ze op hun vruchtbaarst zijn. 
 Lees verder onderzoek | 19 feb 2015, 13:25
 
 

Dagelijks een deal

Het is niet altijd sale en dus slaan koopjesjagers net zo lief hun slag op websites waar altíjd met kortingen wordt gestrooid op producten en diensten die beperkt beschikbaar zijn. Wij vroegen GroupDeal en Marktplaats Aanbieding hoe de koopjes tot stand komen.

 Lees verder Uit Winkelen | 19 feb 2015, 05:30
 
 

Scoren met Geert-boerenkool

Groenteboer Corné de Vries uit Rotterdam heeft de boerenkool van Boer Geert opgekocht. Nu is het natuurlijk de vraag wie die boerenkool gesneden heeft...
 Lees verder opmerkelijk | 19 feb 2015, 09:49
 
 

Gsus lanceert zonwerende jeans

Modemerk Gsus komt komende zomer met een spijkerbroek die zonlicht reflecteert. Donkere kleding wordt normaal gesproken warm in de zon, maar het Nederlandse merk wil dat consumenten ook hartje  zomer een zwarte jeans kunnen blijven dragen.

 Lees verder mode | 17 feb 2015, 10:45
 
 
7.3 °C
W6
 
files 159
99 km.
Beurs AEX
AEX 484.49
+ / - +0.12%