• Uit Winkelen
  • Meer artikelen
  • Shoptips
  • Hebbeding

Google laat drukte in winkels zien

 Lees verder innovatie | 29 jul 2015, 12:05

Voordat je gaat shoppen nog even checken of het niet de druk is in de winkel, dat kan. Google laat namelijk voortaan zien hoe druk een gezochte locatie is. In de zoekresultaten kunnen gebruikers populaire tijden van miljoenen locaties over de wereld zien, waaronder ook winkels in Nederland.

Google laat drukte in winkels zien
 Lees verder Nieuws | 28 jul 2015, 18:44

Amazon wil eigen luchtruim voor bezorgdrones

Webwinkel en datareus Amazon wil voor autonoom reagerende drones een apart luchtruim, waarbinnen zijn bestelvliegtuigjes kunnen...
 
 Lees verder mode | 29 jul 2015, 11:23

Iconische gymp krijgt makeover

De Chuck Taylor All Star bestaat bijna 100 jaar en om dat te vieren komt er voor het eerst een nieuwe versie van de iconische gymp in...
 
 Lees verder mode | 28 jul 2015, 14:18

Manolo Blahnik brengt tassenlijn

Wie de kekke stiletto´s van ontwerper Manolo Blahnik te hoog gegrepen vindt, kan vanaf nu een echte Blahnik aan de arm hangen. De...
 

Urban Outfitters komt naar Utrecht

De Amerikaanse modeketen Urban Outfitters opent binnenkort een tweede Nederlandse vestiging in Utrecht. De nieuwe winkel van de keten heeft een plek gevonden in de voormalig oudste bioscoop van Nederland.

 Lees verder Uit Winkelen | 28 jul 2015, 15:40
 
 

Kwade klant om magere paspop

De Britse kledinggigant Topshop heeft kritiek gekregen op een extreem dunne paspop in haar winkel. Een vrouwelijke klant postte een zeer kritisch bericht op de Facebookpagina van de winkel. Topshop geeft toe dat haar mannequins lang en mager zijn.

 Lees verder opmerkelijk | 27 jul 2015, 16:35
 
 

'Nog steeds te veel schoenenwinkels'

Schoenenwinkels zitten in een zware crisis, al een dikke vijf jaar. Ketens als Schoenenreus, Taft, House of Shoes, Dr. Adams en Van Dalen gingen failliet. Maar volgens de topman van Macintosh Retail, moederbedrijf van onder meer Dolcis en Invito, zijn er nog steeds te veel schoenenzaken.

 Lees verder Branche in beeld | 28 jul 2015, 09:10
 
 

Aantal online shoppers stijgt

Het aantal Nederlanders dat vaak online boodschappen doet, is gestegen van 7,5 miljoen in 2013 naar 7,9 miljoen vorig jaar. Het aantal e-shoppers dat af en toe via internet zijn slag slaat, bleef met 2,5 miljoen onveranderd. Bij elkaar komt dat neer op 10,4 miljoen online winkelende Nederlanders. Rond de 2 miljoen internetgebruikers kocht in 2014 niets online. Dat meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vrijdag.

 Lees verder Consument | 24 jul 2015, 15:11
 
 

Hebbeding

Meisjesspullen

Ben kan met Kiki ook over ´normale dingen´praten.
 

´Parkeerplaats´ voor honden bij Ikea

Naast de ballenbak voor de kinderen heeft Ikea in Keulen ook een hondenparkeerplaats ingericht. Trouwe viervoeters kunnen daar op hun...
 

Warenhuis zet winkeldief te kijk

Het Britse luxe warenhuis Harvey Nichols laat echte winkeldieven promotie maken voor het nieuwe klantenvoordeelprogramma.
 

'Industrievlees vaker in de aanbieding'

De zeven grootste supermarkten van Nederland hebben in de eerste helft van dit jaar bijna een kwart meer gestunt met industrievlees dan in dezelfde periode in 2014. Dat blijkt uit onderzoek van Wakker Dier. Biologisch vlees zou juist minder vaak in de aanbieding zijn geweest.
 Lees verder Uit Winkelen | 27 jul 2015, 06:59
 
 

AH to go wordt AH to gay

Omdat Amsterdam volgende week helemaal in het teken van de Amsterdam Gay Pride staat, tovert Albert Heijn to go acht winkels in de binnenstad om tot AH to gay.

 Lees verder winkel | 23 jul 2015, 16:39
 
 

Pop-up is permanent

Pop-up stores, overgewaaid van New York , landden hier tijdens de crisisjaren in een winkellandschap vol leegstand. Inmiddels zijn er winkels die hun pop-upstatus hebben verruild voor een vaste. En ook de pop-up stores zelf, zijn een blijvertje.
 Lees verder trends | 23 jul 2015, 11:11
 
 

Blijvende pop-ups Hutspot en Dépôt

Pop-up stores ploppen meestal op als tijdelijk concept. Een aantal winkels verruilen hun pop-upstatus voor een permanente variant. Lees hoe tijdelijke pop-ups Hutspot en Dépôt blijvertjes werden.

 Lees verder trends | 23 jul 2015, 11:10
 
 
 Lees verder Shoptips | 23 jul 2015, 11:51

Hardlopers: Bandana badmuts

Elke week vragen we een winkelier naar zijn bestverkochte product. Deze week de Badmutswinkel.nl. Eigenaar Melanie ten Brink (34)...
 
 Lees verder opmerkelijk | 22 jul 2015, 15:18

Hilarische shoptips in supermarkt

De Amerikaanse komiek Jeff Wysaski hing een supermarkt vol kaartjes met nutteloze tips om shoppers een beetje op te vrolijken. Zo...
 
 Lees verder Uit Winkelen | 22 jul 2015, 10:41

DFS komt naar Nederland

De Britse meubelgigant DFS wil twee nieuwe winkels openen Nederland. In Nederland is DFS een nieuwkomer, maar in het Verenigd...
 

Slimme dop vertelt of de melk zuur is

Je kunt bij twijfel altijd even ruiken of melk nog goed is, maar dit gaat wel eens mis.  Amerikaanse en Taiwanese onderzoekers hebben nu een slimme 3D-geprinte dop ontwikkeld die aangeeft of voedsel, zoals melk en sap, wel of niet bedorven is.

 Lees verder Digitaal | 22 jul 2015, 11:01
 
 

Tinder voor shoppers

Shoppen op het kleine scherm van je mobiel kan soms nog knap lastig zijn. Wat als er, zoals Tinder, een app zou zijn waarbij je op basis van je persoonlijke voorkeuren kon shoppen door te swipen?

 Lees verder innovatie | 21 jul 2015, 16:34
 
 

Ook nepacties Bijenkorf in omloop

Na Albert Heijn, waarschuwt ook warenhuis de Bijenkorf voor valse winacties die via Facebook, e-mail, sms of WhatsApp worden verspreid.

 Lees verder Uit Winkelen | 21 jul 2015, 15:23
 
 
 Lees verder Branche in beeld | 20 jul 2015, 23:15

Modewinkels winnen weer klanten

De jarenlange teruggang van de Nederlandse modewinkels, met filiaalsluitingen, ontslagen en dumpprijzen voor kleding en schoenen,...

 
 Lees verder Uit Winkelen | 20 jul 2015, 11:09

Ook de kookboeken krijgen een eigen week

Liefhebbers van kokkerellen kunnen dit najaar in de boekhandels terecht voor de allereerste Kookboekenweek. Kookboeken winnen...

 
 Lees verder Ondernemen | 17 jul 2015, 05:30

Koopwalhalla voor rijke Arabier

Nederland moet tijdens vastenmaand ramadan uitgroeien tot een winkelparadijs voor steenrijke Arabieren. Ondernemer Abdelaziz Aouragh...
 

Ikea investeert in Roemeense bossen

Ikea Group neemt investeeert in 33.600 ha bos in Roemenië. Hiermee is het woonwarenhuis in dit land zelfvoorzienend als het gaat om duurzaam houtgebruik. In 2020 wil het Zweedse woonwarenhuis uitsluitend hout uit verantwoord beheerde bossen gebruiken en volledig energieneutraal werken.

 Lees verder innovatie | 20 jul 2015, 12:31
 
 

Katy Perry het nieuwe gezicht van H&M

Zangeres Katy Perry wordt het nieuwe gezicht van de feestdagencollectie van de kledingketen H&M. De wereldster zal zowel in reclamespotjes op televisie als in printcampagnes te zien zijn.

 Lees verder mode | 16 jul 2015, 14:50
 
 

Shoppen op Facebook

Facebook is proeven aan het draaien waarbij webshops direct op hun pagina op het sociale netwerk producten kunnen verkopen. Dat heeft het bedrijf tegenover Buzzfeed bevestigd.

 Lees verder Digitaal | 16 jul 2015, 15:39
 
 

Ophef om seksvideo in paskamer Uniqlo

Een sekfilmpje dat door een stel met de smartphone werd opgenomen in een winkel van modeketen Uniqlo in Beijing gaat momenteel viraal in China.
 Lees verder opmerkelijk | 16 jul 2015, 11:52
 
 

’Kinderwagens zijn winkelergernis’

Zigzaggen door nauwe gangpaden, stuiten op trappetjes en ondertussen blikken van ergernis ontwijken, winkelen met een baby in buggy is een hele onderneming. Na een jaar er wat slonzig bij te hebben gelopen, waag ik het er maar weer eens op; in mijn eigen stad Amsterdam en in een ’buggyproof’ winkelcentrum in Almere.

 Lees verder Uit Winkelen | 16 jul 2015, 10:07
 
 

Vrouw vindt vibrator in pakket Amazon

Dat online shoppen zeker niet altijd zonder gevaren is, bewijst het verhaal van de Britse Sophie Grantham. Zij vond naast het paar kinderschoenen dat ze bij Amazon had besteld, ook een gebruikte vibrator in de doos.

 Lees verder opmerkelijk | 15 jul 2015, 20:08