• Uit Winkelen
  • Meer artikelen
  • Shoptips
  • Hebbeding

Spiritueel, authentiek en hip

De kracht van Zutphen

 Lees verder Stad | 02 jul 2015, 11:29

Elke maand winkelen we in een andere stad. Dit keer zijn we in Zutphen waar oude ambachten, creatieve ondernemers, fair trade en spiritualiteit samengaan in een schitterend middeleeuws kader.

Taco Meinder van Blizz Lounge:
 Lees verder Shoptips | 02 jul 2015, 11:41

Hardlopers: Libbey Hobstar-glas

Elke week vragen we een winkelier naar zijn bestverkochte product. Deze week Things for Drinks, Quality drinking at home. Hanneke...

 
 Lees verder onderzoek | 02 jul 2015, 11:05

Kaas, drop en koffie favoriet op vakantie

Veel Nederlanders maken zich op voor de zomervakantie. En dat betekent boodschappen doen, want naast badhanddoeken, wandelschoenen en...
 
 Lees verder Uit Winkelen | 01 jul 2015, 14:00

Coole zomer-shoptips

Zinderende zomerdagen vragen om coole en verfrissende items waarmee de hitte prima uit te houden is. We helpen een handje en...
 

'Pinnen maakt betalen goedkoper'

Winkeliers zijn steeds minder geld kwijt aan het verwerken van betalingen aan de kassa, omdat er steeds meer wordt gepind. Dat blijkt uit een donderdag gepubliceerd onderzoek in opdracht van de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen.

 Lees verder Geld | 02 jul 2015, 09:52
 
 

Run op airco's door hittegolf

Door de tropische hitte vliegen koelapparatuur, airco's en ventilatoren de winkels uit. Zo zijn bij diverse elektronicaconcerns binnen enkele dagen al vele duizenden airco's en ventilatoren verkocht. Ook de vraag naar onder meer koelkasten en vriezers is aanzienlijk toegenomen.

 Lees verder Uit Winkelen | 01 jul 2015, 14:27
 
 

Tropenrooster voor Zwolse winkels

Een aantal winkeliers in het centrum van Zwolle willen de hitte te slim af zijn en voeren voor aanstaande zaterdag een tropenrooster in. `s Morgens vroeg zijn de temperaturen nog doenlijk en dus zwaaien de winkeldeuren om half acht al open.
 Lees verder Uit Winkelen | 01 jul 2015, 16:05
 
 

Betere informatie bij retour

Honderden webwinkels in de modebranche hebben informatie op hun website over terugbetaling bij retourzendingen aangepast na acties van de Autoriteit Consument & Markt (ACM).
 Lees verder Consument | 01 jul 2015, 09:45
 
 

Hebbeding

’Erg degelijk’

Carlos Hollenberg houdt van een functionele en praktische schoen.
 

Echt of nep? Slim label laat verschil zien

Een Belgische labeldrukkerij heeft samen met het Zwitserse Scantrust een labelprinttechnologie ontwikkeld die de echtheid van een...
 

H&M werkt aan nieuw winkelconcept

Modeketen H&M komt met nog een nieuw merk. Het bedrijf zegt druk bezig te zijn met een nieuw winkelconcept dat compleet anders zal...
 

Batavia Stad start met pendelbus

Outletcentrum Batavia Stad begint vanaf morgen met de zogeheten shopping shuttle, die shoppers ophaalt vanuit Amsterdam en ze ook weer terugbrengt.

 Lees verder winkelcentrum | 30 jun 2015, 12:09
 
 

Meer supers stoppen met plofkip

De supermarkten van MCD en Boon's Markt stoppen net als keten Jumbo met het verkopen van plofkip.
 Lees verder Ondernemen | 29 jun 2015, 11:15
 
 

Frisse duik voor iedereen

Deze nieuwe webshop, die wil dat iedereen kan profiteren van het lekkere weer en een frisse duik kan nemen, is gespecialiseerd in incontinetiezwemkleding. Aan de badkleding is aan de buitenkant niets opmerkelijks te zien, maar herbergen de badpakken en  zwembroeken een zwemluier.

 Lees verder Shoptips | 29 jun 2015, 12:11
 
 

Bevallingsbroek voor moslima's

Een Maleisische kledingfabrikant heeft een speciale broek ontwikkeld waarmee de 'intieme delen' van vrouwen worden bedekt tijdens een bevalling. Volgens producent MamaPride vindt een groot deel van de moslima's het lastig om geholpen te worden door een mannelijke gynaecoloog. Het product, dat de dijen, enkels en knieën bedekt, zou de 'waardigheid en eer' van deze vrouwen moeten bewaren.

 Lees verder Uit Winkelen | 26 jun 2015, 12:39
 
 
 Lees verder opmerkelijk | 25 jun 2015, 12:46

Super blundert met ramadan-display

Veel supermarkten grijpen ramadan aan om bepaalde producten, zoals dadels , kikkererwten of olijven extra in de kijker te zetten. Ook...
 
 Lees verder innovatie | 25 jun 2015, 10:48

Winkel van de toekomst

De toekomst begon deze week in New Babylon in Den Haag. Daar werd de Store of the Future geopend. Een warenhuis waar ondernemers en...

 
 Lees verder Branche in beeld | 25 jun 2015, 00:01

Winkelen steeds minder spontaan

De verkoop van producten in de fysieke winkel wordt grotendeels beïnvloed door het gebruik van een smartphone, tablet of een ander...
 

Hardlopers: All-weather vloerkleed

Elke week vragen we een winkelier naar zijn bestverkochte product. Deze week het merk Colorique dat zowel aan winkels levert als via de eigen webshop verkoopt. Eigenaresse Rins Disselkoen vertelt.

 Lees verder Shoptips | 25 jun 2015, 11:02
 
 

Crocs profiteert van ´Prins George effect´

Dat je nooit te jong bent om een mode-icoon te zijn, bewijst het Britse prinsje George. Net toen bijna iedereen het er wel over eens was dat het schuimfoam-schoeisel echt niet meer kon, zorgt prins George dat Britse moeders massaal naar de winkel rennen om Crocs voor hun kroost aan te schaffen.

 Lees verder opmerkelijk | 24 jun 2015, 17:00
 
 

Shoptip: Spoor 38

Wie houdt van originele industriële meubels, kan bij interieurwinkel Spoor 38 zijn hart ophalen. Hier vind je verweerde lockerkasten, Franse klapstoelen en metalen bijzettafeltjes tot filmlampen.

 Lees verder Shoptips | 24 jun 2015, 11:33
 
 

Vrouw checkt media bij woonaankopen

Mannen en vrouwen oriënteren zich in het aankoopproces van meubels en woonaccessoires op verschillende manieren. Vrouwen gaan vaker op zoek naar inspiratiebronnen dan mannen.

 Lees verder onderzoek | 24 jun 2015, 12:48
 
 

Hema waarschuwt voor mobiele oplader

De mobiele opladers van Hema van het type Powerbanks zijn mogelijk niet veilig. De onderdelen of de batterij van de apparaten kunnen oververhit raken, waardoor de behuizing kan smelten of de batterij kan exploderen. Dit kan brand- en/of letselschade veroorzaken. Daarvoor waarschuwen de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en het bedrijf woensdag.

 Lees verder Digitaal | 24 jun 2015, 11:56
 
 

Delhaize, het kleine broertje van Ahold

De deal tussen Ahold en Delhaize is rond. Maar wat voor bedrijf is deze Belgische tegenhanger van onze eigen Albert Heijn? Een profiel.
 Lees verder Nieuws | 24 jun 2015, 09:15
 
 

'Zet de koelkast op 4 graden'

Te veel voedsel wordt onnodig weggegooid. Met die gedachte lanceerden de Missing Chapter Foundation en supermarktketen Lidl dinsdag het platform Optimaal.nl. Dat moet mensen beter bewust maken van voedselverspilling en belangrijk actiepunt daarbij is de temperatuur in de koelkast.

 Lees verder Geld | 23 jun 2015, 10:25
 
 

Webwinkelen over de grens

Nederlanders webshopper winkelen steeds vaker over grens. Afgelopen kwartaal shopte een op de drie Nederlanders bij een buitenlandse webwinkel. Dat is dertig procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar.

 Lees verder webwinkelen | 23 jun 2015, 10:57
 
 

Shoppen op slippers

Aanstaande vrijdagavond 26 juni kunnen shopaholics uren door de Haagse winkelstraten struinen. Tijdens ’ShoppingNight Den Haag’ blijven de ondernemers in de binnenstad namelijk tot middernacht open.

 Lees verder Er Op Uit | 22 jun 2015, 13:42