Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Jean Paul Gaultier opent pop-up-shop

16 JAN 2013

Jean Paul Gaultier opent op 9 februari een pop-up-shop op de parterre van de Bijenkorf in Rotterdam.

De couturier is in Rotterdam voor de opening van de tentoonstelling in de Kunsthal The Fashion World of Jean Paul Gaultier: From the Sidewalk to the Catwalk van 10 februari tot 12 mei 2013.

”Als premium warenhuis met veel luxe modemerken, lag een samenwerking naar aanleiding van deze unieke tentoonstelling voor de hand. Naast de pop up shop staan speciaal voor de gelegenheid drie etalages in het teken van Jean Paul Gaultier en worden delen van ons pand ook voorzien van de blauw witte Bretonse streep”, aldus Robert Bohemen, Directeur Marketing van de Bijenkorf.

In de pop up shop zal  gedurende vier weken de zo kenmerkende Bretonse streep van de Franse couturier terugkomen in diverse items zoals dames en heren T-shirts. Daarnaast zullen ook luxe lederwaren met ‘tattoo’ print, bijoux in sailor stijl en accessoires als paraplu’s en sleutelhangers in het assortiment worden opgenomen.

De couturier zal een besloten foto- en signeersessie houden tijdens de opening van de pop-upstore. Klanten van de Bijenkorf maken kans op een ontmoeting met de Franse couturier door mee te doen met een speciale Jean Paul Gaultier actie via Pinterest.


 

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.6 °C
NO2
Beurs AEX
AEX 516.71
+ / - -0.56%

Meest gelezen op UitWinkelen.nl