Financieel

DFT-Flits: Koersdrama TNT

14 JAN 2013

130114 DFT-Flits

Meest bekeken op De Telegraaf
01:17

Heftige beelden overstromingen Spanje

De zwaarste regenval in jaren zorgt voor overstromingen in de omgeving van het Spaanse Malaga en Marbella. Op social media duiken indrukwekkende beelden op van de huidige toestand. De lokale autoriteiten hebben het hoogste weeralarm afgegeven.
01:00

Rock-Pieten gaan viral

Vier Zwarte Pieten uit Putten zijn een hit op internet. Op weg naar een klus gaan ze compleet uit hun dak op de nummer 1 uit de Top 2000.
01:20

Schok na vondst dode man (21)

Buurtbewoners reageren geschokt op het aangetroffen lichaam van een 21-jarige man in Hengevelde. Volgens de politie is het slachtoffer door een noodlottig ongeval om het leven gekomen. Een vrouw vertelt dat ze de dode man in haar tuin vond.
00:28

Megagolf grijpt vlogbabe

De Russische dame in dit filmpje heeft tijdens een storm iets te veel aandacht voor zichzelf, en te weinig voor haar omgeving...
05:07

'Italië is Griekenland keer tien'

Het 'nee' van de Italianen is ongelooflijk slecht voor de economie van hun land en kan ook hier een enorme impact krijgen, waarschuwt Martin Visser in DFT Visser Vindt.
00:39

Wilders nat met azc-video

Geert Wilders heeft een filmpje van een vechtpartij in een azc in Apeldoorn online gezet dat al een jaar oud blijkt te zijn.
00:51

'Hij had het plan om te doden'

In de Finse stad Imatra zijn de voorzitter van de gemeenteraad en twee journalisten doodgeschoten. De politie heeft een 23-jarige man met een crimineel verleden opgepakt.
02:14

Beste anti-wapenspot ooit

Dit filmpje is een klap in je gezicht: het ene moment zit je te zwijmelen en het volgende moment staan de tranen in je ogen.
03:57

Harde les voor stomdronken studente

Een flinke hoeveelheid sterke drank wordt een jonge studente tijdens een groot zwembadfeest in Den Bosch te veel. Wat volgt is een pijnlijke aftocht voor de ogen van haar medestudenten. Kijk naar een avondje handhaving op een bijzonder studentenfeest.