Nieuws/Vrij

Winactie

Win een wintersporttrip voor twee naar Noorwegen

1 / 2

.

Te midden van de Noorse natuur ligt Geilo op het kruispunt van twee nationale parken. Hoewel het pittoreske stadje met meer dan 50 pistes genoeg mogelijkheden biedt voor wintersporters, maken de honderden kilometers langlaufloipes en hondensledetochten de ervaring compleet. VRIJ mocht het al ervaren, maar nu maak ook jij kans op een compleet verzorgde wintersportreis voor twee personen naar deze prachtige bestemming in Noorwegen!

1 / 2

.

Geilo is als sneeuwzekere wintersportbestemming een compleet andere ervaring. De ene dag bedwing je de glooiende pistes met je ski’s of snowboard, de volgende dag maak je een gave hondensledetocht en weer een dag later ontdek je de eindeloze langlaufmogelijkheden.

Het wintersportseizoen begint hier al in december en loopt door tot mei. En ondanks dat het een stuk noordelijker dan de Alpen ligt, hoef je hier niet bang te zijn dat je geen zonlicht zal zien. Het skigebied ligt namelijk in het zuiden van Noorwegen, waardoor je nog genoeg uren in het daglicht kunt spenderen. En is de zon laat in de middag onder? Dan worden de pistes goed verlicht zodat je tot ’s avonds laat kunt skiën!

In samenwerking met Norway Home of Skiing en Geilo Holiday geeft VRIJ deze trip weg.

 

Wat win je precies?

  • Twee retourtickets met KLM van Schiphol naar Oslo
  • Zeven hotelovernachtingen op basis van halfpension (ontbijt en diner) in het prestigieuze Vestlia Hotel in Geilo
  • Twee skipassen
  • Twee keer ski- of snowboardhuur (indien nodig)
  • Transfers tussen het vliegveld van Oslo en Geilo

Let op: de reis moet plaatsvinden in het volgende wintersportseizoen en is altijd op basis van beschikbaarheid. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten en ook kun je de prijs niet aan iemand anders cadeau doen.

Vul onderstaande formulier in en wie weet ben jij de gelukkige winnaar van deze prijs! Meedoen kan tot en met vrijdag 24 maart.

LET OP: meedoen kan niet via de app, enkel via desktop

Lees meer over