Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Toke Beerens

Reizen

Wat ligt er nou op mijn bord?

11 APR 2017 Toke Beerens

Als je op reis bent, krijg je soms bijzondere gerechten voorgeschoteld. Iedere week vragen we een van onze VRIJ-redacteuren naar een bijzondere maaltijd tijdens een reis. Deze week: Toke Beerens.

Bij Vittore C in Tilburg, de eerste carpacciobar van Nederland, serveren ze niet alleen de klassieke variant van rund, maar ook van rode biet. In het begin ben ik sceptisch. De keren dat ik zelf met deze groente aan de slag ben gegaan, resulteerde het in een matig gerecht en rode handen. Maar ik ben dan ook geen keukenprinses, zoals ze dat hier wel zijn.

De rode biet carpaccio is dan ook heerlijk. De combinatie van de dunne pakjes gegarneerd met stukjes friszure Granny Smith-appel, geroosterde walnoten en de gemberdressing is perfect. Misschien moet ik de groente toch een tweede kans geven.

Lees ook:

- Knödel

- Dadar gulung

- Struklji

- Octopus

- Mosselen

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
19.8 °C
O2
Beurs AEX
AEX 527.85
+ / - +0.18%