Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

VRIJ

VIDEO: Het tuintje van Suriname

15 APR 2000

VRIJ-verslaggever Babette Wieringa ging op reis door Suriname. Haar reportage staat in de VRIJ van deze week, maar kijk ook vooral dit videoverslag om te zien hoe het haar verging. Wilt u dit zelf meemaken? Kijk dan vooral eens naar onze lezersreis naar Suriname!

Meest bekeken op De Telegraaf
00:51

Man maakt megaduik voor walvis

Een zeeman heeft waarschijnlijk het leven gered van een walvis. Het dier raakte verstrikt in een touw dat de tanker verbond met een reddingsboot erachter.
01:49

Veerboot ramt betonnen muur

In de haven van Las Palmas op Gran Canaria is een boot door technische problemen ingevaren op een muur. Vijf opvarenden moesten naar het ziekenhuis.
03:18

Gewone jongen in unieke familie

Prins Bernhard die zonder aarzelen een Telegraaf-fotograaf op sleeptouw neemt: bij de geboorte van onze koning stond het land op zijn kóp. In het eerste deel van onze serie over de bijna 50-jarige koning zie je zijn leven als kind.
00:55

Dit krijg je van te weinig slaap

Huiveringwekkende dashcambeelden laten zien wat er kan gebeuren als je achter het stuur in slaap valt. Ook iets gefilmd? Mail naar verkeer@telegraaf.nl.
00:53

Agressieve purser gefilmd

Een medewerker van American Airlines zou een passagier met twee kindjes hebben geslagen. Dit gebeurde toen de vrouw haar wandelwagentje moest afgeven.
01:08

Olcay krijgt appjes van Peter R.

Modeontwerpster Olcay Gulsen was te gast bij de Frank & Vrijdagshow op Radio 538. Ze krijgt wel eens appjes van collega’s. Bekijk het hele fragment hier.
01:03

Chantal Janzen slaapt naakt

In Janzen en van Dijk komen soms intieme vragen voorbij. Chantal Janzen heeft geen geheimen... Janzen en van Dijk wordt zaterdag om 20.00 uur uitgezonden bij RTL 4. Help ons Privé TV verbeteren via de enquête.
00:58

Femen-activisten opgepakt bij stembureau

Een aantal activisten van de feministische protestgroep Femen, die protesteerden bij het stembureau van Le Pen zijn opgepakt.
00:45

Massale vechtpartij na voetbalderby

In het Friese Opeinde, bij Drachten, is een feest na een voetbalwedstrijd compleet uit de hand gelopen. De politie kwam eraan te pas om de zaak te sussen, maar ook dat ontaardde in tumult.
7.7 °C
W2
Beurs AEX
AEX 512.19
+ / - +0.09%