Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: .

Reizen

Wat ligt er nou op mijn bord?

18 APR 2017 Marjolein Schipper

Op reis komen soms typische gerechten voorbij. Onze redacteuren beschrijven wat ze zoal op hun bord krijgen. Deze week: lunchen bij de indianen in Panama. 

Spartelverse tilapia (vis) uit een bananenblad. Een half uur eerder letterlijk voor onze ogen gevangen door de Embera Quera indianen, een stam levend in een natuurgebied onder de rook van Panama-stad. Gebakken in een levensgrote wok,  zorgzaam voorzien van een schijfje limoen en eventueel te combineren met patacones, schijfjes gebakken banaan. Voordelen: hartstikke gezond en afwassen is nadien niet nodig.

Lees ook:

- Rode biet carpaccio

- Knödel

- Dadar gulung

- Struklji

- Octopus

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.5 °C
ZW4
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%