Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.

VRIJ

Felix adviseert: koop verse vis in Den Oever!

19 MEI 2017

Onze culinair expert Felix Wilbrink heeft een hele goede tip: ga eens naar de haven van Den Oever om daar de heerlijkste verse vis te kopen. Komende zaterdag legt hij in VRIJ uit wat voor lekkers je daar van kunt maken!

Meest bekeken op De Telegraaf
00:19

Moment aanslag gefilmd

Deze video van het ogenblik van de explosie wordt op sociale media massaal gedeeld. Op de beelden is te zien dat bezoekers in paniek vluchten.
00:56

Grote paniek na aanslag

Schokkende beelden tonen de enorme paniek kort na de aanslag in Manchester. Na afloop van een concert van Ariana Grande zijn twee explosies gehoord.
02:05

Zo reageert Trump op aanslag

De Amerikaanse president Trump reageert vanuit Bethlehem op de terreuraanslag in Manchester. "Ik noem het geen monsters, want dat vinden ze leuk. Ik noem ze voortaan losers."
02:15

‘Ik zag bloed op de grond’

Een bloedstollend ooggetuigeverslag uit Manchester: Maarten Smit (49) uit Zeist en zijn dochter Jasmin van 14 waren bij het concert van Ariana Grande waar een bom afging.
00:52

‘Kamp, bemoei je niet met AkzoNobel’

Het Amerikaanse chemiebedrijf PPG haalt hard uit naar demissionair minister Kamp van Economische Zaken. Kamp is tegen een overname van AkzoNobel door PPG. In een interview met DFT VNDG zegt topman Michael McGarry dat hij de protectionistische houding van Kamp slecht vindt.
01:09

‘Slachtoffertje was nog maar 8’

IS, een verdachte en slachtoffers die namen en gezichten krijgen: Olof van Joolen met het laatste nieuws uit Manchester.
01:37

Katja: 'thuis trek ik alles uit!'

Katja Schuurman speelt in de nieuwe satirische serie Echt Niet Ok een zeer bevlogen vrouw, maar deze rol staat niet heel ver van haar af. Dit vertelt ze aan Privé VNDG.
00:16

Dit is pas asociaal!

Deze vrouw gedraagt zich echt wel enorm asociaal in de supermarkt, durf jij haar hierop aan te spreken? Bekijk hier hoe anderen erop reageren.
01:40

Aanslag Manchester: dit moet je weten

Veel doden bij een gruwelijke zelfmoordaanslag tijdens een concert van Ariana Grande in Manchester. Een overzicht van de gebeurtenissen in het nieuws van Telegraaf VNDG.
12.1 °C
W1
Beurs AEX
AEX 528.17
+ / - +0.06%