Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: .

Lezersreis

Zeeuwse zaligheid

11 AUG 2017

Op het noordelijkste eiland van Zeeland, Schouwen-Duiveland, vindt u Burgh-Haamstede. Gelegen in de kop van Schouwen behoort dit dorp tot een van de zonnigste gebieden van Nederland. Naast uitgestrekte natuurgebieden zoals duinen en bossen zijn ook de steden Zierikzee en Renesse zeker een bezoekje waard.

De meeste zonuren zijn er in Zeeland!

Burgh-Haamstede is een dubbeldorp. De dorpen Burgh en Haamstede zijn zo naar elkaar toe gegroeid dat ze doorgaan voor één dorp met verschillende cafés, restaurants en (souvenir)winkels. Midden in het dorp vindt u Slot Haamstede. Dit kasteel is gelegen in een bosrijk park, stamt uit de dertiende eeuw en is uw bezoek zeker waard.

Het dorp is door duinen en bosgebieden gescheiden van wel 17 kilometer zandstrand en leent zich mede daardoor uitstekend voor strandwandelingen en fietstochten.

Denkt u: ’Die vuurtoren ken ik ergens van?’ Dat klopt! De vuurtoren van Haamstede werd van 1980 tot 2002 afgebeeld op het biljet van 250 gulden en is daarmee de bekendste vuurtoren van Nederland.

Foto: Grand Hotel ter Duin

Grand Hotel ter Duin****

Dit hotel valt direct op door de speelse maar herkenbare bouw. Gelegen aan de rand van het dorp Burgh-Haamstede wandelt u vanuit het hotel zo het bos van Westerschouwen of de Zeepeduinen in. Na een kwartiertje doorstappen over de duinen staat u op het brede zandstrand van Schouwen-Duiveland.

Is het even geen weer voor een strandwandeling of fietstocht? Neem dan een duik in het binnenzwembad! Als gast heeft u gratis toegang tot het wellness-centrum van het hotel met onder meer het zwembad maar ook sauna’s, een stoombad en een spa met solarium.

In het hotel kunt u dineren in het internationale à-la-carterestaurant of rustig een drankje drinken in de sfeervolle lobby. Dagelijks start u de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet, waarna de hele dag nog voor u open ligt! Uw ruime kamer beschikt over een tv, gratis wifi en een badkamer met douche, toilet en föhn.

Prijs en reisperiode

Vanaf € 99,- per persoon

19 augustus t/m 31 december 2017

Inbegrepen

• Twee overnachtingen

• Ontbijtbuffet

Speciaal voor lezers van De Telegraaf:

• Upgrade naar luxe kamer (o.b.v. beschikbaarheid)

• Hoofdgerecht in restaurant op dag van aankomst

• Gratis fiets- en wandelroutes

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten à € 19,50 per boeking.

• Parkeerkosten (€ 5 per dag, maximum € 10 per verblijf)

• Toeristenbel. ca. €2,50 p.p. per nacht

Boeken

• Aanbieding geldt voor boekingen gemaakt vóór 11 september 2017

• Voor meer info en om te reserveren kijkt u op kras.nl/LR83240 of belt u 088 – 088 58 86 (lok. tarief) o.v.v. reisnr. LR83240.

• Prijs per persoon o.b.v. 2 personen per kamer.

Alle lezersreizen vind je hier

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.1 °C
WZW3
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%