Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Blog en video deel 3: kennismaking met Debby

VRIJ... op weg naar de top

13 AUG 2017 Hortence Chen

Onze redacteur Hortence Chen gaat binnenkort een bijzondere reis maken. Ze beklimt de Kilimanjaro in Tanzania, de hoogste berg van Afrika. Zo’n reis vergt natuurlijk wel de nodige voorbereiding. Hortence houdt jullie de komende weken op de hoogte van haar voorbereidingen op haar grote avontuur. Vandaag deel 3: kennismaking met personal trainer Debby.

Alles doet pijn! Mijn rug, schouders, bovenbenen... Ja hoor, ik heb weer gesport. En hóe!

De afgelopen week heb ik via Yoursportpro.nl voor het eerst kennisgemaakt met personal trainer Debby Oppelaar van I Love 2 Workout. Debby gaat mij met wekelijkse krachttrainingen sterker en fitter maken.

De eerste training was pittig. Ik kan me niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst zo veel heb gezweet in een uur. Maar hoewel ik meerdere keren wilde opgeven omdat ik dacht dat ik écht niet verder kon, vond ik het ook wel leuk om zo'n circuittraining te doen.

Van jump squats met de speedladder tot hip thrusters en kettlebell swings en van push ups tot sprintjes trekken: alles kwam voorbij.

Hardloopcoach Jeroen van den Nieuwelaar van Activations was vanuit Breda naar Amsterdam gereisd voor wat mental support en om te bespreken hoe mijn duurloopjes de afgelopen week verliepen. En ik moet zeggen dat het hardlopen een stuk beter ging dan vorige week. Het lijkt er zelfs op dat ik er lol in begin te krijgen!

Ik ben tussen het sporten door ook nog bij het hoofdkantoor van ALLSAFE MiniOpslag in ’s Graveland geweest om een jas, broek en fleecevest te passen voor het grote avontuur. Volgende week zien jullie hoe dat verliep.

Lees ook:

Blog 1: De aftrap

Blog 2: Volhouden

----------

ALLSAFE Climb4School expeditie

Ik mag met een groep van maximaal veertig personen mee met de ALLSAFE Climb4School expeditie richting de top van de Kilimanjaro (5895m).

Deze expeditie heeft als grootste doel zoveel mogelijk kinderen naar school te krijgen.

In 2014 en 2015 hebben expeditieleden er al voor gezorgd dat ruim 430 kinderen een 4-jarige middelbare schoolopleiding kunnen volgen.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!

lees meer over

19.4 °C
O3
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%