Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Asja Tsachigova

De Levensstijl Methode

Tabouleh, salade met bulgur

13 MEI 2017

Health coach Asja Tsachigova gelooft niet in diëten, maar is ervan overtuigd dat we ons dankzij de juiste voedingscombinaties beter kunnen voelen. Op de website van VRIJ deelt ze wekelijks een recept volgens haar Levensstijl Methode. Deze week: Tabouleh, salade met bulgur.

Foto: Mark Uyl

4 personen – ca. 35 minuten

300 g fijne bulgur

½ komkommer

4 tomaten

1 ui

2 bossen peterselie

1 bosje verse munt 

2 citroenen

6 el olijfolie
versgemalen peper

Keltisch of Himalayazout

  • Doe de bulgur in een schaal en voeg kokend water toe zodat de bulgur ruim onder water staat. Laat dit een half uur staan. Giet vervolgens het overtollige water af.
  • Snipper de peterselie en de munt zo fijn mogelijk. Snijd de komkommer, de tomaten en de ui in kleine blokjes.
  • Meng de bulgur, peterselie, munt, komkommer, tomaten en ui goed door elkaar in een schaal.
  • Pers de citroenen uit en doe het sap ervan en de olie bij de salade. Meng goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.1 °C
WZW3
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%