Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: .

Lezersreis

Ontdek De Panne

21 JUL 2017

We hebben weer een geweldige lezersreis samengesteld; gaat u mee naar De Panne? Hier liggen de breedste stranden van de Belgische kust. De Panne is de meest zuidelijke badplaats van België, omgeven door duinen en natuurreservaten. Even lekker bijkomen? Vanaf het terras aan de autovrije boulevard ziet u de gezellige drukte voorbij trekken terwijl u geniet van heerlijke Belgische wafels, frietjes en biertjes.

Foto: ABACApress/Bernard Vanden Eynde

De Panne dankt zijn naam aan de ligging in dit uitgestrekte duingebied. Een duinpan is namelijk de komvormige laagte tussen 2 duinen. Trek de wandelschoenen maar aan voor een tocht langs duinvalleien, pannengordels (waterpartij waar het zand tot aan het grondwater is weggestoven) en door de stuifduinen.

Wilt u nog meer van de Vlaamse Kust ontdekken? Pak dan de tram die langs de kust van De Panne naar Knokke rijdt (en terug), langs alle badplaatsen op de route.

Ibis de Panne***

Dit hotel staat midden in het centrum van De Panne en op loopafstand van het strand. Het hotel is ingericht volgens het nieuwste design van de keten Ibis met veel hout en de frisse kleur rood. De bedden zijn met veel aandacht geselecteerd dus dat wordt heerlijk uitslapen!

Elke ochtend schuift u aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet met keuze uit lekkere zoete broodjes of voor een gezonde start van de dag. De Ibis keuken is 24 uur per dag open voor een drankje, een snack of complete maaltijd.

PRIJS

3 daags-arrangement vanaf €89 p.p.

Reisperiode

• Van 1 september 2017 t/m 30 juni 2018

Inbegrepen

• 2 overnachtingen in een standaardkamer inclusief ontbijtbuffet

• In de wintermaanden (november 2017 t/m maart 2018): warme chocolademelk bij aankomst en een gratis stadsplan met leuke adresjes en tips van het personeel

• In het najaar en voorjaar (september en oktober 2017 & april t/m juni 2018): gratis uur fietshuur.

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten à € 19,50 per boeking.

Boeken

• t/m 11 september2017

• Voor meer informatie en om te boeken kijkt u op kras.nl/LR83228 of belt u 088 – 088 58 86 (lokaal tarief) o.v.v. reisnummer LR83228.

 

Alle lezersreizen vind je hier

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
17.6 °C
W4
Beurs AEX
AEX 519.64
+ / - -0.78%