Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: TMG

Reizen

Wat ligt er nou op mijn bord?

13 JUN 2017 Marjolein Schipper

Op reis komen soms typische gerechten voorbij. Onze redacteuren beschrijven wat ze zoal op hun bord krijgen. Deze week een ‘prikkelende’ pasta uit Sicilië.

Pasta Bolognese toch gewoon, zo te zien? Mis! Deze Siciliaanse ‘Pasta a Ricci’ bevat vlees van zee-egels. Dat zijn die zwarte bolletjes met akelig scherpe stekels, waar je in zee beslist niet bovenop moet gaan staan. Eenmaal gevangen worden ze doormidden gesneden en met een klein lepeltje ontdaan van hun zachte inhoud. Deze zeer smakelijke pasta bevat vlees van maar liefst 25 zee-egels.

Lees ook:

- Business class eten

- Malva pudding

- Miljonairssalade

- Griekse zee-egel

- Kroatische desserts

- Presidential burger

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.9 °C
ZZO3
Beurs AEX
AEX 525.89
+ / - +0.62%