Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Hello Kitty kiest het luchtruim

04 MEI 2012

GEEN - Eva Air, een tamelijk onbekende Taiwanese luchtvaartmaatschappij die tussen Taipei, Europa, Amerika en de rest van Azië vliegt, timmert flink aan de weg om meer naamsbekendheid te krijgen. De maatschappij zet daarvoor de wereldwijd zeer tot de verbeelding sprekende Hello Kitty cartoon in.

Als eerbetoon aan het snoezige poesje zijn namelijk drie toestellen voorzien van Hello Kitty beschilderingen

Kitty Wit, zoals de officiële naam van de kleine maar dappere cartoonheldin luidt, staat ook op de zeep dispensers, op papieren tissues, papieren bekertjes en is in de vorm van een ijsje te krijgen. Verder zullen aan boord van de vliegtuigen bij de met een Kitty schortje uitgeruste stewardessen meer dan 100 speciaal ontworpen Hello Kitty items te koop zijn.

Met name in Azië is men bijzonder dol op Hello Kitty. Japan heeft het poesje, dat als cartoon voor het eerst in 1974 verscheen, in 2008 zelfs tot ambassadeur van het Japanse toerisme in China en Hongkong benoemd. De Hello Kitty-thema vliegtuigen zullen dan ook vluchten gaan verzorgen tussenTaipei, Fukuoka, Narita, Sapporo, Incheon, Hong Kong en Guam.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
15.3 °C
NW2
Beurs AEX
AEX 524.69
+ / - +0.58%