Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Vind je vliegtuigliefde

13 FEB 2012

GEEN - Een nieuwe website laat verlegen vliegreizigers die ene, knappe medepassagier terugvinden die ze aan boord niet durfden aan te spreken. Op WeMetOnAPlane.com kunnen passagiers hun vliegtuigromances beschrijven, in de hoop dat ‘de ene’ reageert.

Foto: Robert Hoetink

De website is opgericht door de Autralische Will Scully-Power, die zelf zijn vriendin ontmoette op een vlucht van Thailand naar Maleisië. De twee wisselden e-mailadressen uit voordat ze het vliegveld verlieten en sindsdien gelooft Scully-Power in het ‘wat als?’-gevoel dat veel vliegers volgens hem hebben.


Persoonlijk contact

“Ik ontdekte dat er geen website bestond waar reizigers contact konden zoeken met hun medepassagiers, dus besloot ik hem zelf op te richten”, aldus Scully-Power in gesprek met MSNBC News.

Op WeMetOnAPlane.com kunnen reizigers hun verhaal achterlaten, met daarbij de vluchtinformatie en hun persoonlijke contactinfo. Ook kan deze informatie verspreid worden middels sociale media als Facebook en Twitter. Inmiddels staan er enkele tientallen verhalen op de site, maar zijn er nog geen relaties ontstaan, aldus de oprichter.

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
14.1 °C
ZZW3
Beurs AEX
AEX 528.66
+ / - 0.0%