Nieuw! Elke maand
15 Premium artikelen gratis.
Registreer nu of log in en lees voortaan elke maand 15 Premium artikelen gratis.
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium

Eén op de acht Nederlanders recreëert naakt

'Naturisme verdwijnt uit taboesfeer'

27 JAN 2009

Nederland blijkt klaar te zijn voor een vernieuwend evenement als Naturisme Totaal, dat plaatsvindt op 12 en 13 december ‘09 in de Jaarbeurs Utrecht. Meer dan ooit blijkt dat naturisme en naaktrecreatie in Nederland uit de taboesfeer aan het verdwijnen is.

Foto: Dijkstra bv. Dijkstra, Fotoburea

Ruim een jaar voor de beurs wordt er veel over gesproken en geschreven en is het animo van exposanten en bezoekers groot.Veel aanbieders uit verschillende branches hebben zich al verzekerd van een plekje op de beurs. Geïnteresseerden kunnen nog de hele week profiteren van een zeer aantrekkelijke ‘snelle beslissers’ korting.

De interesse in dit nieuwe concept is groot. Niet zo gek eigenlijk, als u weet dat bijna twee miljoen Nederlanders regelmatig naakt recreëren; één op de acht Nederlanders. De naturistische levensstijl past in deze hectische maatschappij bij de behoefte aan rust, genieten en respect voor de natuur en de medemens.

De groep naaktrecreanten in Nederland blijft groeien, en de behoefte aan bovenstaande waarden neemt toe. Toch is er tot op heden nog geen beurs geweest die deze thema’s, allen gerelateerd aan naaktrecreatie, bijeen brengt. Organisatie Groep Zuid B.V. uit Geldrop neemt het initiatief.Vele aanbieders van naturistische vakanties hebben zich maanden geleden al verzekerd van een plekje op de beursvloer. Maar ook aanbieders op het gebied van wellness en beauty, duurzame en ecologische producten, health en food en recreatie in binnen- en buitenland realiseren zich steeds meer hoe belangrijk deze grote en groeiende groep voor hen kan zijn.Naturisme Totaal is er voor iedereen die interesse heeft in naturisme en naaktrecreatie. Het programma staat bol van workshops, demonstraties, lezingen en natuurlijk informatie en noviteiten over de thema’s vakantie en recreatie, wellness en beauty, duurzaamheid, gezondheid en ontspanning. Bij een inschrijving vóór 01 februari 2009 krijgen exposanten een zeer interessante korting. Meer informatie is beschikbaar op de website van het evenement: www.naturismetotaal.nl

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
13.2 °C
ONO3
Beurs AEX
AEX 520.62
+ / - +0.22%