Pssst! De Telegraaf krijgt een nieuwe website. Nieuwsgierig? Bekijk ‘m hier!
Dit is het laatste Premium artikel dat u gratis kunt lezen. Tijd voor een abonnement!
premium
Foto: Eigen foto

Telegraaf Winter Wandel Vierdaagse

08 DEC 2012

GEEN - De Reiskrant van De Telegraaf organiseerde de afgelopen vijf winters, in samenwerking met Van der Valk Vakanties, de Winter Wandel Vierdaagse in het Oostenrijkse Tirol. En uiteraard wordt deze traditie ook dit seizoen voortgezet!

De laatste twee jaar vonden de reizen plaats rondom de Achensee waarbij plaatsen als Maurach en Pertisau werden bezocht. Dit jaar vindt de Winter Wandel Vierdaagse plaats in de regio Kufstein en wordt verbleven in het plaatsje Ebbs. Dit gebied is uitermate geschikt voor wandelen en langlaufen.

 

De sportieve reis vindt plaats van 9-16 maart 2013. Per luxe touringcar vertrekt u vanuit één van de Van der Valk hotels naar Tirol. Tijdens de reis kunt u deelnemen aan vier wandeldagen.

Deze wandelingen zijn voor iedereen met een normale conditie goed te doen. Per dag kunt u kiezen uit een lange en kortere wandeling. Uiteraard wordt u begeleid door professionele gidsen die het gebied op hun duimpje kennen!

Herinneringen ophalen

Een leuke bijkomstigheid is dat de afgelopen jaren steeds dezelfde gidsen de wandelreis begeleiden.

Omdat er veel wandelaars zijn die ieder jaar meegaan, is het altijd een gezellig weerzien. Herinneringen worden weer opgehaald en sterke verhalen doen de ronde tijdens de wandelingen in de adembenemend mooie omgeving.

Er wordt verbleven in het elegante 4* Landhotel Oberwirt in Ebbs. Dagelijks is een ontbijtbuffet en uitgebreid diner inbegrepen. Het hotel beschikt over vele wellness faciliteiten zoals een overdekt zwembad. Tijdens de reis bezoekt u de vestingstad Kufstein en wordt er een “Huttenabend” georganiseerd.

De Tiroolse gastvrijheid, de gemütlichkeit en de wonderschone natuur nodigen u uit om deel te nemen aan deze prachtige reis!

Wilt u deze Winter Wandel Vierdaagse niet missen? Geef u dan snel op!

 

 

Verder lezen?
Elke maand 15 premium artikelen gratis
Ik heb al een account / ik ben abonnee
Verder lezen?
U heeft deze maand 15 Premium artikelen gratis gelezen.
Tijd voor een abonnement!
10.2 °C
O1
Beurs AEX
AEX 528.03
+ / - -0.08%